Utrecht Oost

Wij serveren iedere maandag tussen 17.30 en 19.00 uur een heerlijke gratis driegangenmaaltijd. Kom langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht Oost is sinds 2021 gevestigd in buurthuis Sterrenzicht en de tweede BuurtBuik locatie in Utrecht. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers bereiden wij iedere maandag een heerlijke gezonde, gratis maaltijd. Utrecht Oost is een gezellige, gemixte wijk van studenten, ouderen, jonge gezinnen, ondernemers en echte Utrechters. Wij nodigen iedereen uit om bij Sterrenzicht langs te komen en gezellig een hapje mee te eten!

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen!

PS. wist jij al dat BuurtBuik Utrecht het komende jaar uitbreidt naar meer locaties door de stad? Hierom zijn we weer op zoek naar nieuwe enthousiaste BuurtBuikers! Ben je toevallig een Utrechtse ondernemer die voedsel wil doneren? Of wil je je graag inzetten tegen voedselverspilling? Of, wil je gewoon simpelweg iets moois doen in de buurt? Sluit je dan aan bij deze groeiende beweging! Samen maken we Utrecht groener, mooier en socialer. Heb je ideeën of suggesties of wil je gewoon eens een praatje maken? Stuur dan een berichtje.

Buurthuis Sterrenzicht
Keerkringplein 40
3582 PM Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
Maandag 17:30 – 19:00 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijden

Contact ons

Contact Utrecht Oost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Oost.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Utrecht Oost maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: Hira, Al Halabi, Persepolis en COOP.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Geslaagde opening van BuurtBuik Utrecht West!

Sinds  15 september heeft BuurtBuik Utrecht er een nieuwe locatie bij. Utrecht West opende officieel haar deuren in de wijk Lombok, aan de Malakkastraat nummer 6. In het monumentale pand van buurthuis Rosa, wat vroeger

Paaseieren zoeken voor BuurtBuik Utrecht

BuurtBuik Utrecht organiseert op tweede paasdag 5 april een leuke paaswandeling door Utrecht Oost. De wandeling is leuk voor iedereen, jong en oud! Door mee te doen aan de wandeling help je de crowdfunding voor de uitbreiding van BuurtBuik Utrecht.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.