Utrecht Oost

Wij serveren iedere maandag tussen 17.30 en 19.00 uur een heerlijke gratis driegangen diner. Kom langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht Oost is sinds 2021 gevestigd in buurthuis Sterrenzicht. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers bereiden wij iedere maandag een heerlijke gezonde, gratis maaltijd. Utrecht Oost is een gezellige, gemixte wijk van studenten, ouderen, jonge gezinnen, ondernemers en echte Utrechters. Wij nodigen iedereen uit om bij Sterrenzicht langs te komen en gezellig een hapje mee te eten!

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen! BuurtBuik Utrecht bestaat uit een zeskoppig bestuur – die de vijf locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze locatie in Rivierenwijk zijn we altijd op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Vrijwilligers, dagcoördinatoren en locatiecoördinatoren
Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op maandag tussen 14:15 en 20:00 uur mee met het bereiden van maaltijden. Interesse? Meld je aan als vrijwilliger. Als het je leuk lijkt om meer verantwoordelijkheid te hebben en de dag in goede banen te leiden kun je daarnaast als dagcoördinator aan de slag. Ook kun je als locatiecoördinator het aanspreekpunt van de locatie zijn. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur dan een berichtje en een korte motivatie.

Leveranciers
Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur dan een berichtje.

Buurthuis Sterrenzicht
Keerkringplein 40
3582 PM Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
Maandag 17:30 – 19:00 uur

Bijzonderheden

Driegangenmaaltijd op locatie

Contact Utrecht Oost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Oost.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Utrecht Oost maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: Hira, Persepolis en Voedselbank.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

Beleef een dagje BuurtBuik

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.