Amsterdam Centrum

In Nederland wordt nog altijd veel voedsel weggegooid, terwijl er mensen zijn die een gezonde maaltijd goed kunnen gebruiken of behoefte hebben aan gezelschap. Daarvoor komt BuurtBuik in actie! In hartje centrum Amsterdam koken wij iedere zaterdagmiddag een maaltijd voor buurtbewoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Heb je interesse? Meld je aan voor een gratis en gezonde afhaal- of bezorgmaaltijd van gered voedsel.

Wil jij op welke manier dan ook je steentje bijdragen aan onze missie? Dat kan op verschillende manieren:

Doneer voedsel

Ben je of ken je iemand die bij een supermarkt, groenteboer, bakker, slager etc. in Amsterdam Centrum werkt? Wij zoeken leveranciers die samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan en een betere buurt willen maken. Interesse? Stuur ons een berichtje.

Doe mee als vrijwilliger

We zijn natuurlijk nergens zonder fantastische vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken voor je buurtgenoten? Meld je nu aan als vrijwilliger. We leren je graag kennen!

Team BuurtBuik Amsterdam Centrum
Esther, Theo, Theodoor & Sanne

Huis van de buurt Het Claverhuis
Elandsgracht 70
1016 TX Amsterdam
centrum@buurtbuik.nl

Openingstijden
zaterdag 13:30 – 14:30 uur

Bijzonderheden
Afhalen en bezorgen

Contact ons

Contact Amsterdam Centrum

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar centrum@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Amsterdam Centrum maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden PvH, Albert Heijn Elandsgracht, Jumbo Westerstraat en Waldo chocolade & patisserie.

Vacatures

Kom jij met ons voedsel redden? Wij zoeken nieuwe dagcoördinatoren. Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Binnenkort redden wij ook voedsel in hartje Amsterdam

6 september 2020|

We zijn ontzettend blij om te mogen delen dat BuurtBuik gaat openen in Amsterdam Centrum. Met deze nieuwe locatie zijn we vertegenwoordigd in ieder Amsterdam’s stadsdeel; een mijlpaal en iets waar we best wel trots op zijn! Steun onze nieuwe locatie en doneer!