Vanwege de huidige coronamaatregelen die nu gelden op onze (tijdelijke) BuurtBuik locaties dienen alle vrijwilligers een mondkapje te dragen en de richtlijnen van het RIVM na te leven. Voor iedereen: let op je gezondheid en blijf thuis bij klachten. Laten we er samen voor zorgen dat we gratis maaltijden kunnen blijven uitdelen.

Doe mee als vrijwilliger

BuurtBuik draait op de inzet van talloze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Sommigen zijn wekelijks op locatie in de weer, anderen helpen mee met het ontwikkelen van de organisatie. Wil jij voedsel redden, hier gratis en gezonde maaltijden van maken en iets betekenen bij jou in de buurt? Meld je aan als vrijwilliger bij BuurtBuik.

Meehelpen bij maaltijden

Help een dagdeel mee met eten ophalen, koken, uitdelen of bezorgen. Dit kan eenmalig, wekelijks of maandelijks; wanneer het jou uitkomt. Kies een locatie bij jou in de buurt en meld je aan via het contactformulier op de betreffende pagina. Of bekijk onze openstaande vacatures. Tot snel!

Amsterdam Centrum
Amsterdam Noord
Amsterdam Oost
Amsterdam Nieuw-West
Amsterdam Oud-West
Amsterdam West
Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuidoost
Rotterdam
Utrecht Oost
Utrecht Overvecht

Vacatures

Dagcoördinator – verschillende locaties

Ben je voor een langere periode vanaf een dagdeel in de maand beschikbaar? Regel een maaltijd bij BuurtBuik van A-Z en help vrijwilligers en eters. Momenteel zoeken we dagcoördinatoren in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuidoost en Rotterdam.

naar vacature dagcoördinator

Bestuursleden Rotterdam

Ben je voor minimaal een jaar vanaf een dagdeel in de week beschikbaar? Run een locatie met je medebestuurders. Organiseer gratis maaltijden voor tientallen eters en denk samen na hoe je je locatie nog leuker kan maken. Momenteel zoeken we nieuwe bestuursleden in Rotterdam.

naar vacature bestuurslid

Fietsers Utrecht Oost

Hou je van een beetje beweging en woon je in omgeving Utrecht Oost? We zoeken fietsers die vanaf 14:15 uur helpen met eten ophalen. Ook ben je welkom om daarna mee te koken. Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Contact Utrecht Oost

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!