Vanwege de huidige coronamaatregelen die nu gelden op onze (tijdelijke) BuurtBuik locaties dienen alle vrijwilligers een mondkapje te dragen en de richtlijnen van het RIVM na te leven. Voor iedereen: let op je gezondheid en blijf thuis bij klachten. Laten we er samen voor zorgen dat we gratis maaltijden kunnen blijven uitdelen.

Doe mee als vrijwilliger

BuurtBuik draait op de inzet van talloze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Sommigen zijn wekelijks op locatie in de weer, anderen helpen mee met het ontwikkelen van de organisatie. Wil jij voedsel redden, hier gratis en gezonde maaltijden van maken en iets betekenen bij jou in de buurt? Meld je aan als vrijwilliger bij BuurtBuik.

Meehelpen bij maaltijden

Help een dagdeel mee met eten ophalen, koken, uitdelen of bezorgen. Dit kan eenmalig, wekelijks of maandelijks; wanneer het jou uitkomt. Kies een locatie bij jou in de buurt en meld je aan via het contactformulier op de betreffende pagina. Of bekijk onze openstaande vacatures. Tot snel!

Amsterdam Centrum
Amsterdam Noord
Amsterdam Oost
Amsterdam Nieuw-West
Amsterdam Oud-West
Amsterdam Oud-Zuid
Amsterdam West
Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuidoost
Rotterdam
Utrecht Oost
Utrecht Overvecht
Utrecht West

Vacatures

Administratief Medewerker – zzp (16 uur)

Wij zoeken een Administratief Medewerker die Stichting BuurtBuik ondersteunt en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ben jij zelfstandig, gestructureerd èn vind je het leuk om administratief werk af te wisselen met praktische ondersteuning? En woon je in Amsterdam? Lees verder en reageer voor 1 juli.

naar vacature administratief medewerker

Bestuurslid Vrijwilligers – Centraal Bestuur

We zoeken een Bestuurslid Vrijwilligers als aanvulling op ons Centrale Bestuur. Vind jij het leuk om vrijwilligers met elkaar te verbinden? Houd jij van organiseren en krijg je energie van het verder professionaliseren van ons vrijwilligersbeleid? Lees verder en reageer voor 1 juli.

naar vacature bestuurslid vrijwilligers

Locatiecoördinator Utrecht West

Momenteel zijn we op zoek naar locatiecoördinator voor onze nog te openen locatie in Utrecht West. Word jij het gezicht van deze locatie en heb jij de organisatorische skills om alles in Utrecht West goed te laten verlopen? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Naar vacature locatiecoördinator

Fietsers Utrecht Oost

Hou je van een beetje beweging en woon je in omgeving Utrecht Oost? We zoeken fietsers die vanaf 14:15 uur helpen met eten ophalen. Ook ben je welkom om daarna mee te koken. Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Contact Utrecht Oost

Dagcoördinator – verschillende locaties

Ben je voor een langere periode vanaf een dagdeel in de maand beschikbaar? Regel een maaltijd bij BuurtBuik van A-Z en help vrijwilligers en eters. Momenteel zoeken we dagcoördinatoren in Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Zuidoost, Rotterdam, Utrecht OostUtrecht Overvecht en Utrecht West

naar vacature dagcoördinator

Bestuursleden – Amsterdam en Rotterdam

Ben je voor minimaal een jaar vanaf een dagdeel in de week beschikbaar? Run een locatie met je medebestuurders. Organiseer gratis maaltijden voor tientallen eters en denk samen na hoe je je locatie nog leuker kan maken. Momenteel zoeken we nieuwe bestuursleden in Rotterdam en Amsterdam Oud-West.

naar vacature bestuurslid

Chefs Amsterdam Oud-Zuid

Voor onze nieuwe locatie in Amsterdam Oud-Zuid zijn we op zoek naar enthousiaste chefs die van gered voedsel gezonde en lekkere creaties kunnen maken. Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie naar nina-oudzuid@buurtbuik.nl.

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!