Voor iedereen: door je aan de basisregels te houden, zorgen we er samen voor dat we gratis maaltijden kunnen blijven uitdelen. Hopelijk tot snel!

Doe mee als vrijwilliger

BuurtBuik draait op de inzet van talloze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Sommigen zijn wekelijks op locatie in de weer, anderen helpen mee met het ontwikkelen van de organisatie. Wil jij voedsel redden en iets betekenen bij jou in de buurt? Meld je aan als vrijwilliger bij BuurtBuik.

Meehelpen bij maaltijden

Help een dagdeel mee met eten ophalen, koken, uitdelen of bezorgen. Dit kan eenmalig, wekelijks of maandelijks; wanneer het jou uitkomt. Kies een locatie bij jou in de buurt en meld je aan via het contactformulier. Of bekijk onze openstaande vacatures. Tot snel!

Amsterdam Centrum
Amsterdam Noord
Amsterdam Oost
Amsterdam Nieuw-West
Amsterdam Oud-West
Amsterdam Oud-Zuid
Amsterdam West
Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuidoost
Rotterdam
Utrecht Oost
Utrecht Overvecht
Utrecht West

Vacatures

Wil jij je talenten ontwikkelen en bijdragen aan de missie van BuurtBuik? En ben je voor een langere tijd (flexibel) beschikbaar als vrijwilliger? Zet onze locaties op de kaart en word bestuurslid, locatie- of dagcoördinator. Verras ons met je culinaire creaties als chef of train je fietsbenen en haal eten op met de bakfiets.

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!