Utrecht Overvecht

Zolang alle eet- en drinkgelegenheden gesloten zijn, bieden wij tijdelijk iedere zaterdag van 12.30 tot 13.30 een afhaalmaaltijd aan. Reserveer een maaltijd het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht is sinds 2018 gevestigd in buurthuis De Boog. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers bereiden wij elke zaterdag een heerlijke gratis en gezonde lunch voor zo’n 40 gasten. Onze vaste vrijwilligers weten ondertussen maar al te goed hoe, en zij nemen dan de nieuwe vrijwilligers onder hun hoede. Tijdens de opstart met koffie en thee maken we altijd even kennis met elkaar en daar waarschuwt een van onze vaste vrijwilligers altijd: “Pas maar op, als je hier één keer bent geweest, dan ga je niet meer weg: het is verslavend!”.

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen!

PS. wist jij al dat BuurtBuik Utrecht het komende jaar uitbreidt naar meer locaties door de stad? Hierom zijn we weer op zoek naar nieuwe enthousiaste BuurtBuikers! Ben je toevallig een Utrechtse ondernemer die voedsel wil doneren? Of wil je je graag inzetten tegen voedselverspilling? Of, wil je gewoon simpelweg iets moois doen in de buurt? Sluit je dan aan bij deze groeiende beweging! Samen maken we Utrecht groener, mooier en socialer. Heb je ideeën of suggesties of wil je gewoon eens een praatje maken? Stuur ons een berichtje.

Buurthuis de Boog
Gambiadreef 60
3564 ES Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
zaterdag 12:30-13:30 uur

Bijzonderheden
alleen afhaalmaaltijden

Contact ons

Contact Utrecht Overvecht

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Overvecht.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

In Utrecht Overvecht maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden Bakkerij Nimet, Stadstuin De Groene Golf, Sultan Food center, Slagerij Najma, Seven Seas Seafood, Toko Marketim en de Voedselbank.

Lees onze verhalen

Geslaagde opening van BuurtBuik Utrecht Oost

Gisteravond vond de officiële opening plaats van BuurtBuik Utrecht Oost. "Het was een geweldige avond! Ondanks dat we de opening niet groots konden vieren, was het toch heel erg gezellig," vertelt het bestuur. Onder het genot van warme chocolade met slagroom deelden we meer dan veertig gratis maaltijden uit.

  • Vrijwilligers bij BuurtBuik Utrecht om de tafel

BuurtBuik komt naar Utrecht Sterrenwijk

BuurtBuik Utrecht heeft groot nieuws! Tot nu toe was onze locatie in Overvecht de enige in Utrecht, maar wij gaan uitbreiden! Wanneer je ons op de social media kanalen volgt, heb je al kunnen zien dat wij komend jaar drie nieuwe locaties willen openen en de eerste nieuwe locatie in Sterrenwijk is nu een feit!