Utrecht Overvecht

Wij serveren iedere zaterdag van 12.30 tot 14.00 een heerlijke gratis driegangenmaaltijd. Kom langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht is sinds 2018 gevestigd in buurthuis De Boog. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers bereiden wij elke zaterdag een heerlijke gratis en gezonde lunch voor zo’n 40 gasten. Onze vaste vrijwilligers weten ondertussen maar al te goed hoe, en zij nemen dan de nieuwe vrijwilligers onder hun hoede. Tijdens de opstart met koffie en thee maken we altijd even kennis met elkaar en daar waarschuwt een van onze vaste vrijwilligers altijd: “Pas maar op, als je hier één keer bent geweest, dan ga je niet meer weg: het is verslavend!”.

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen!

PS. wist jij al dat BuurtBuik Utrecht het komende jaar uitbreidt naar meer locaties door de stad? Hierom zijn we weer op zoek naar nieuwe enthousiaste BuurtBuikers! Ben je toevallig een Utrechtse ondernemer die voedsel wil doneren? Of wil je je graag inzetten tegen voedselverspilling? Of, wil je gewoon simpelweg iets moois doen in de buurt? Sluit je dan aan bij deze groeiende beweging! Samen maken we Utrecht groener, mooier en socialer. Heb je ideeën of suggesties of wil je gewoon eens een praatje maken? Stuur ons een berichtje.

Buurthuis de Boog
Gambiadreef 60
3564 ES Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
zaterdag 12:30-14:00 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijden

Contact ons

Contact Utrecht Overvecht

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Utrecht Overvecht maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden Bakkerij Nimet, Stadstuin De Groene Golf, Sultan Food center, Slagerij Najma, Seven Seas Seafood, Toko Marketim en de Voedselbank.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Geslaagde opening van BuurtBuik Utrecht West!

Sinds  15 september heeft BuurtBuik Utrecht er een nieuwe locatie bij. Utrecht West opende officieel haar deuren in de wijk Lombok, aan de Malakkastraat nummer 6. In het monumentale pand van buurthuis Rosa, wat vroeger

Paaseieren zoeken voor BuurtBuik Utrecht

BuurtBuik Utrecht organiseert op tweede paasdag 5 april een leuke paaswandeling door Utrecht Oost. De wandeling is leuk voor iedereen, jong en oud! Door mee te doen aan de wandeling help je de crowdfunding voor de uitbreiding van BuurtBuik Utrecht.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.