In de keuken met BuurtBuik Rotterdam: Shereen’s Bananengranola

2 oktober 2020|

Het vergeten en bruin geworden banaantje hoeft helemaal niet de prullenbak in. Pak hem, prak hem en je hebt een heerlijk sausje voor je granola basis. Zo gepiept, hartstikke lekker en je keuken gaat er ook nog eens heerlijk van ruiken! Mmmmm, wij krijgen al trek!

Binnenkort redden wij ook voedsel in hartje Amsterdam

6 september 2020|

We zijn ontzettend blij om te mogen delen dat BuurtBuik gaat openen in Amsterdam Centrum. Met deze nieuwe locatie zijn we vertegenwoordigd in ieder Amsterdam’s stadsdeel; een mijlpaal en iets waar we best wel trots op zijn! Steun onze nieuwe locatie en doneer!

Lotte en Virve’s Pasta Pappare

2 september 2020|

We hebben allemaal een beetje extra liefde nodig in deze gekke tijd. Virve en Lotte doken samen de keuken in om een gerecht vol met rode kleuren en liefde te maken: Pasta Pappare! Dit betekent opslokken in het Italiaans. Dat was dan ook de bestemming van dit verrukkelijke gerecht!

Doe mee aan de Verspillingsvrije Week

21 augustus 2020|

Vind jij het ook zonde om voedsel te verspillen? Doe dan mee met de #Verspillingsvrijeweek van 1-7 september van Samen Tegen Voedselverspilling. Het is leuk, makkelijk, goed voor je portemonnee en het milieu!. Wij doen mee, jij ook?

WASTED! Benefietdiner BuurtBuik Rotterdam

10 augustus 2020|

Genoeg geWASTE! Schuif jij zondag 4 oktober ook aan bij WASTED! benefietdiner? Doneer en draag bij aan BuurtBuik Rotterdam. Met de opbrengsten kunnen wij jaarlijks meer dan 2000 Rotterdamse buiken vullen. Er zijn 70 plaatsen, dus wees er snel bij! OP=OP

  • Oostenrijkse Knödel

Koken uit de keukenkast #3: Berni’s Knödel

3 juli 2020|

Als je brood niet een beetje oud is - maar keihard is geworden - wat doe je er dan mee? Berni komt uit Oostenrijk en daar maken ze er een speciaal gerecht van. We kennen het allemaal van wintersportverhalen: knödel, balletjes van brooddeeg. En het is heel makkelijk om te maken.