Utrecht Zuilen

Utrecht Zuilen opent haar deuren op 5 november 2022 in Buurthuis De Beatrix in het Vorstelijk Complex. Met een enthousiaste groep vrijwilligers redden wij iedere zaterdag zoveel mogelijk voedsel om daarvan een heerlijke gratis en gezonde lunch te bereiden.

Kom eten

We nodigen alle Zuilenaren uit om in buurthuis De Beatrix langs te komen en een bordje mee te eten! Wij serveren iedere zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur een heerlijke gratis driegangenmaaltijd. Kom gezellig langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

Kom vrijwilligen

Samen met je buurtgenoten kun je ons helpen voedsel te redden van de prullenbak. Echt iedereen is welkom! Naast lekker eten draait het bij BuurtBuik vooral om de gezelligheid. Interesse? Meld je aan als vrijwilliger.

Utrecht Zuilen is BuurtBuiks vierde locatie in Utrecht! Om te zorgen dat we wekelijks in vier wijken gratis maaltijden kunnen blijven maken, zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste BuurtBuikers! Ben je een Utrechtse ondernemer die voedsel wil doneren? Of wil je je inzetten tegen voedselverspilling, of gewoon simpelweg iets moois doen in de buurt? Sluit je dan aan bij onze groeiende beweging! Samen maken we Utrecht groener, mooier en socialer. Heb je ideeën, suggesties of wil je gewoon eens een praatje maken? Stuur ons dan een berichtje.

Buurthuis De Beatrix (Vorstelijk Complex)
Pr. Beatrixlaan 2
3554 JK Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
Zaterdag 13.00-14.00 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijd

Contact Utrecht Zuilen

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Zuilen.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

Bij Utrecht Zuilen maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: Toko De Waag, Karadeniz Bakkerij, Slagerij en bakkerij Amin, Banketbakkerij Steentjes, Gümüs Market, Bosshardt Utrecht Zuilen en Stadstuin Zuilen

Vacatures

Wij zoeken

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

Beleef een dagje BuurtBuik

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!