Utrecht Zuilen

Wij serveren iedere zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur een heerlijke gratis driegangenlunch. We nodigen alle Zuilenaren uit om in buurthuis De Beatrix langs te komen en een bordje mee te eten! Kom gezellig langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht Zuilen heeft haar deuren geopend in 2022 in Buurthuis De Beatrix in het Vorstelijk Complex. Met een enthousiaste groep vrijwilligers redden wij iedere zaterdag zoveel mogelijk voedsel om daarvan een heerlijke gratis en gezonde lunch te bereiden.

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen! BuurtBuik Utrecht bestaat uit een zeskoppig bestuur – die de vijf locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze locatie in Zuilen zijn we altijd op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Help jij ons mee in Zuilen?

Dagcoördinatoren, locatiecoördinatoren en vrijwilligers
Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op zaterdag tussen 09.45 en 15.00 uur mee met het bereiden van maaltijden. Interesse? Meld je aan als vrijwilliger. Als het je leuk lijkt om meer verantwoordelijkheid te hebben en de dag in goede banen te leiden kun je daarnaast als dagcoördinator aan de slag. Ook kun je als locatiecoördinator het aanspreekpunt van de locatie zijn. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie via het contactformulier.

Leveranciers
Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Buurthuis De Beatrix (Vorstelijk Complex)
Pr. Beatrixlaan 2
3554 JK Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
Zaterdag 13.00-14.00 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijd

Contact Utrecht Zuilen

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Zuilen.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

Bij Utrecht Zuilen maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: Toko De Waag, Karadeniz Bakkerij, Slagerij en bakkerij Amin, Banketbakkerij Steentjes, Gümüs Market, Bosshardt Utrecht Zuilen en Stadstuin Zuilen

Vacatures

Wij zoeken

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

Beleef een dagje BuurtBuik

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!