Amsterdam Nieuw-West

BuurtBuik Nieuw-West kookt elke zondag lekkere soep voor de buurt! Wil jij ook een soepje afhalen? Meld je dan aan via het contactformulier.

Over onze locatie

In 2017 is Buurtbuik Nieuw-West begonnen met gratis maaltijden serveren in de Plint in Amsterdam. Wij koken normaal gesproken 1 keer per week een heerlijke driegangenmaaltijd. Momenteel delen wij wekelijks soep uit vanuit Stichting de Brug.

Stichting De Brug
Aalbersestraat 248
1067 GM Amsterdam
nieuwwest@buurtbuik.nl

Openingstijden
zondag 13:00 – 13:30 uur

Bijzonderheden
Alleen afhaalmaaltijden

Amsterdam Nieuw-West

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar nieuwwest@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

In Amsterdam Nieuw-West maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden Albert Heijn Lambertus Zijlplein en Supermarkt Salam.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).