Utrecht West

In het gezellige buurtcentrum Rosa in Lombok – op de Malakkastraat midden in de wijk West – maken onze vrijwilligers heerlijke creaties van gered voedsel. Iedereen is welkom voor een gratis maaltijd op woensdagavond.

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijfkoppig bestuur – die de locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze locatie in West zijn we nu op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Help jij ons mee in Lombok?

Dagcoördinatoren en vrijwilligers

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op woensdag tussen 15.30-20.30 uur mee met het bereiden van maaltijden of ga als dagcoördinator aan de slag. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie.

Leveranciers

Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje.

Buurtcentrum Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
woensdag 18:00-19:00 uur

Let op: Woensdag 6 September is BuurtBuik Utrecht West gesloten

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijd op locatie

Contact Utrecht West

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, leverancier of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht West.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Leverancier

Draag een steentje bij aan een verspillingsvrije wereld en start in Utrecht West. Voedseldonateurs, samenwerkingspartners, wij zijn op zoek naar jou! Een keertje met ons kletsen om over de mogelijkheden te praten? Stuur een berichtje naar utrecht@buurtbuik.nl.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

Beleef een dagje BuurtBuik

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.