Utrecht West

Vol trots delen we met jullie dat we op 15 september 2021 openen in Buurtcentrum Rosa! In het gezellige buurtcentrum in Lombok – op de Malakkastraat midden in de wijk West – zullen onze vrijwilligers de buurt verrijken met heerlijke creaties van gered voedsel. Iedereen is welkom voor een gratis maaltijd.

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijfkoppig bestuur – die de locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze nieuwe locatie in West zijn we nu op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Help jij ons mee in Lombok?

Locatiecoördinatoren

Wil jij het gezicht zijn van onze nieuwe locatie en met jouw organisatorische skills ervoor zorgen dat alles goed verloopt? Dit is jouw kans om betekenisvol vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan verbinding in de buurt. Bekijk de vacature en reageer.

Dagcoördinatoren en vrijwilligers

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op woensdag tussen 15.30-20.30 uur mee met het bereiden van maaltijden of ga als dagcoördinator aan de slag. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie.

Leveranciers

Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje.

Buurtcentrum Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
woensdag 18:00-19:30 uur
opening op 15 september

Bijzonderheden
driegangenmaaltijden

Contact ons

Contact Utrecht West

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, leverancier of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht West.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Leverancier

Draag een steentje bij aan een verspillingsvrije wereld en start in Utrecht West. Voedseldonateurs, samenwerkingspartners, wij zijn op zoek naar jou! Een keertje met ons kletsen om over de mogelijkheden te praten? Stuur een berichtje naar utrecht@buurtbuik.nl.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Paaseieren zoeken voor BuurtBuik Utrecht

BuurtBuik Utrecht organiseert op tweede paasdag 5 april een leuke paaswandeling door Utrecht Oost. De wandeling is leuk voor iedereen, jong en oud! Door mee te doen aan de wandeling help je de crowdfunding voor de uitbreiding van BuurtBuik Utrecht.

Help BuurtBuik Utrecht groeien

Sinds twee jaar is BuurtBuik actief in Utrecht. Naast de succesvolle locatie in Overvecht, opende Utrecht haar deuren van de nieuwe locatie Utrecht Oost. Maar het bestuur van Utrecht gelooft dat er nog veel meer impact te maken is in de Domstad en opent nog twee extra locaties. Steun de crowdfunding en help ons Utrecht te veroveren.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.