Utrecht West

In het gezellige buurtcentrum Rosa in Lombok – op de Malakkastraat midden in de wijk West – maken onze vrijwilligers heerlijke creaties van gered voedsel. Iedereen is welkom voor een gratis maaltijd op woensdagavond.

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijfkoppig bestuur – die de locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze locatie in West zijn we nu op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Help jij ons mee in Lombok?

Dagcoördinatoren en vrijwilligers

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op woensdag tussen 15.30-20.30 uur mee met het bereiden van maaltijden of ga als dagcoördinator aan de slag. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie.

Leveranciers

Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje.

Buurtcentrum Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht
utrecht@buurtbuik.nl

Openingstijden
woensdag 17:30-19:00 uur

Bijzonderheden
driegangenmaaltijden

Contact ons

Contact Utrecht West

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, leverancier of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht West.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Leverancier

Draag een steentje bij aan een verspillingsvrije wereld en start in Utrecht West. Voedseldonateurs, samenwerkingspartners, wij zijn op zoek naar jou! Een keertje met ons kletsen om over de mogelijkheden te praten? Stuur een berichtje naar utrecht@buurtbuik.nl.

Vacatures

Wil je iets betekenen bij jou in de buurt? Word vrijwilliger bij BuurtBuik Utrecht! Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Geslaagde opening van BuurtBuik Utrecht West!

Sinds  15 september heeft BuurtBuik Utrecht er een nieuwe locatie bij. Utrecht West opende officieel haar deuren in de wijk Lombok, aan de Malakkastraat nummer 6. In het monumentale pand van buurthuis Rosa, wat vroeger

Paaseieren zoeken voor BuurtBuik Utrecht

BuurtBuik Utrecht organiseert op tweede paasdag 5 april een leuke paaswandeling door Utrecht Oost. De wandeling is leuk voor iedereen, jong en oud! Door mee te doen aan de wandeling help je de crowdfunding voor de uitbreiding van BuurtBuik Utrecht.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van BuurtBuik Utrecht in je inbox.