Loading...
Doneer2024-06-13T15:55:42+02:00

Steun BuurtBuik, word Buddy!

BuurtBuik kan alleen voedselverspilling tegengaan en mensen bij elkaar brengen met de hulp van gulle gevers. Met een maandelijkse donatie van 6 euro kunnen wij zes gratis en gezonde maaltijden weggeven. Jouw gift maakt het mogelijk om dit bereik te vergroten. Elk bedrag is welkom. Samen redden we voedsel en zorgen we voor socialere buurt!

Eenmalige gift

Doneer € -

Doneer maandelijks

Maandelijkse donatie € -

Super dat je BuurtBuik wil steunen met een donatie. Dankzij BuurtBuik Buddies verzorgen wij elke maand voor ruim 2000 eters een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Kies voor een maandelijkse of eenmalige gift.

Doneren via een overschrijven is ook mogelijk. Maak een bedrag over t.n.v. Stichting BuurtBuik op bankrekeningnummer NL17 TRIO 0391 2286 68 en geef in de beschrijving aan dat het om een donatie gaat. Wil je dat jouw donatie naar een specifieke locatie gaat, zet dan de naam van die locatie erbij.

Foto’s: Iratxe Alvarez

Waar gaat mijn gedoneerde geld naartoe?2021-02-18T11:04:51+01:00

Wij maken verschillende kosten om een gezonde vrijwilligersorganisatie te blijven, waaronder administratiekosten, keukenapparatuur, disposables en belangrijke onderdelen voor het creëren van een smaakvolle maaltijd zoals kruiden. 

Hoe meld ik me af als BuurtBuik Buddy?2020-06-03T10:54:13+02:00

Natuurlijk vinden we het heel jammer dat je je maandelijkse donatie stopzet, maar we zijn ontzettend dankbaar voor je support als BuurtBuik Buddy. Met jouw steun redden wij wekelijks voedsel en geven wij gratis en gezonde maaltijden weg aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als je ons in de toekomst weer wilt steunen, ben je uiteraard van harte welkom. Vul het formulier in om je af te melden.

Afmelding BuurtBuik Buddy
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Ga naar de bovenkant