Amsterdam Noord

In Noord kan je iedere dinsdag terecht voor een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Heb je interesse in een afhaalmaaltijd? Stuur dan een berichtje naar Jan-Kees via 0651092752 of mail naar jan-kees@buurtbuik.nl. Haal de maaltijd op in Ons Koekoeksnest. Bezorgen is in overleg ook mogelijk en we stellen het zeer op prijs als je je eigen tupperware of afhaalbakjes meeneemt.

Word vrijwilliger in Noord

Iedereen is welkom om in onze keuken te staan. Ook zoeken we iemand die met de auto langs verschillende leveranciers kan gaan om voedsel te redden! Ben jij een echte rijfanaat en lijkt het je leuk om iedere dinsdagmiddag een rondje door Noord te rijden? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Over onze locatie

In 2016 is BuurtBuik Noord gestart met het koken van heerlijke gratis driegangenmaaltijden.

Ons Koekoeksnest
Koekoeksplein 22
1021 JG Amsterdam
noord@buurtbuik.nl

Openingstijden
dinsdag 18:30 – 19:00 uur

Bijzonderheden
afhaal- en bezorgmaaltijden

Contact ons

Contact Amsterdam Noord

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar noord@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

In Amsterdam Noord maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden: DEENDirk, de Landmarkt, Bizim Ufuk supermarkt en bakkerij, Café-restaurant Stork, FC Hyena, Hotel de GoudfazantHangar Amsterdam, Studioninedots, Skatecafé en Broeinest.