Amsterdam Noord

In Noord kan je iedere dinsdag terecht voor een gratis en gezonde driegangen maaltijd van gered voedsel.

Word vrijwilliger in Noord

Iedereen is welkom om in onze keuken te staan. Ook zoeken we iemand die met de auto langs verschillende leveranciers kan gaan om voedsel te redden! Ben jij een echte rijfanaat en lijkt het je leuk om iedere dinsdagmiddag een rondje door Noord te rijden? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Over onze locatie

In 2016 is BuurtBuik Noord gestart met het koken van heerlijke gratis driegangenmaaltijden.

Buurthuis van der Pek
Heimansweg 33
1031 TZ Amsterdam
noord@buurtbuik.nl

Openingstijden
dinsdag 19:00 – 20.00 uur

Bijzonderheden
driegangenmaaltijden

Gesloten
Vanaf 20 december t/m 16 januari

Contact Amsterdam Noord

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar noord@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

In Amsterdam Noord maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden: DEEN, Dirk, de Landmarkt, Bizim Ufuk supermarkt en bakkerij, Café-restaurant Stork, FC Hyena, Hotel de GoudfazantHangar Amsterdam, Studioninedots, Skatecafé en Broeinest.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).