Weesp

Eind 2022 openden we BuurtBuik Weesp. Vanaf 9 januari 2024 is iedereen van harte welkom op onze nieuwe locatie bij Fort Ossenmarkt waar we elke dinsdagavond een gratis diner serveren. Op 12 december eten we voor het laatst bij het gezellig FC Weesp. Wij koken gezonde maaltijden van gered voedsel, want door samen te eten willen wij de buurt nog meer verbinden. Dit doen wij met gepassioneerde vrijwilligers, kwalitatieve leveranciers en de allerleukste gasten.

Eet je mee?

Samen doen we ons best om lekkere, gezonde maaltijden op tafel te zetten. Eet je mee? Elke dinsdag openen we onze deuren om 17:30 uur en kun je plaatsnemen. Het eten staat op tafel om 17:45 uur en is voor iedereen. We serveren altijd een vegetarische optie uit.

Ben jij onze nieuwe bestuurslid, dagcoördinator of chef?

Wil jij je ook voedsel redden, in een enthousiast team werken en de buurt nog gezelliger en gezonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als bestuurslid, dagcoördinator of als chef.

Doneer voedsel

Ben je of ken je iemand die bij een supermarkt, groenteboer, bakker etc. in Weesp werkt? Wij zoeken leveranciers die samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan en een betere buurt willen maken. Interesse? Stuur ons een berichtje.

Let op
Op 12 december eten we voor het laatst bij het gezellig FC Weesp. Vanaf 9 januari 2024 is iedereen van harte welkom op onze nieuwe locatie bij Fort Ossenmarkt.

Fort Ossenmarkt
Ossenmarkt
1381 LX Weesp
weesp@buurtbuik.nl

Openingstijden
dinsdag 17:30 – 18:30 uur

Contact Weesp

Wil je je aanmelden als chef, dagcoördinator, bestuurslid, sponsor, of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar weesp@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Vacatures

Wij zoeken:

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).