Weesp

Op 20 december 2022 openen wij onze nieuwste locatie in Weesp. Hier serveren we elke dinsdagavond een gratis diner. Wij koken gezonde maaltijden van gered voedsel en organiseren zo nu en dan een gezellig evenement. Denk aan kooklessen, workshops of (online) optredens. Door samen te eten en te ervaren willen wij de buurt nog meer verbinden. Dit doen wij met gepassioneerde vrijwilligers, kwalitatieve leveranciers en de allerleukste eters.

Eet je mee?

Samen doen we ons best om lekkere, gezonde maaltijden op tafel te zetten. Eet je mee? Je kunt elke dinsdag (vanaf 20 december 2022) binnenlopen vanaf 17:30 uur. Het eten staat op tafel om 18:00 uur.

Ben jij onze nieuwe bestuurslid of dagcoördinator?

Wil jij je ook voedsel redden, in een enthousiast team werken en de buurt nog gezelliger en gezonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als bestuurslid of dagcoördinator.

Doe mee als vrijwilliger

We zijn natuurlijk nergens zonder fantastische vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken voor je buurtgenoten zodra wij onze deuren openen? Meld je nu aan als vrijwilliger. We leren je graag kennen!

Doneer voedsel

Ben je of ken je iemand die bij een supermarkt, groenteboer, bakker etc. in Weesp werkt? Wij zoeken leveranciers die samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan en een betere buurt willen maken. Interesse? Stuur ons een berichtje.

FC Weesp
Papelaan 153
1382 RL Weesp
weesp@buurtbuik.nl

Openingstijden
vanaf 20 december 2022
dinsdag 18.00 – 19:00 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijden

Contact ons

Contact Weesp

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar weesp@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Vacatures

Wij zoeken:

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).