Weesp

Eind 2022 openden we BuurtBuik Weesp. Bij het gezellige FC Weesp serveren we elke dinsdagavond een gratis diner. Wij koken gezonde maaltijden van gered voedsel, want door samen te eten willen wij de buurt nog meer verbinden. Dit doen wij met gepassioneerde vrijwilligers, kwalitatieve leveranciers en de allerleukste gasten.

Eet je mee?

Samen doen we ons best om lekkere, gezonde maaltijden op tafel te zetten. Eet je mee? Je kunt elke dinsdag binnenlopen vanaf 18:00 uur. Het eten staat op tafel om 18:30 uur.

Ben jij onze nieuwe bestuurslid, dagcoördinator of chef?

Wil jij je ook voedsel redden, in een enthousiast team werken en de buurt nog gezelliger en gezonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als bestuurslid, dagcoördinator of als chef.

Doneer voedsel

Ben je of ken je iemand die bij een supermarkt, groenteboer, bakker etc. in Weesp werkt? Wij zoeken leveranciers die samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan en een betere buurt willen maken. Interesse? Stuur ons een berichtje.

FC Weesp
Papelaan 153
1382 RL Weesp
weesp@buurtbuik.nl
Openingstijden
dinsdag 18.00 – 19:30 uur

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijden

Contact Weesp

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar weesp@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Vacatures

Wij zoeken:

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).