Rotterdam

We zoeken nieuwe vrijwilligers, dagco’s en bestuursleden voor onze locatie. Heb je interesse? Stuur ons een berichtje.

Iedere woensdag een heerlijke gratis maaltijd

Bij CultuurWerkplaats Tarwewijk – de eerste BuurtBuik locatie in Rotterdam – kun je wekelijks terecht voor een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Het eten halen wij op bij de markt op het Afrikaanderplein en bij lokale supermarkten. Vervolgens kookt een enthousiast team van vrijwilligers daar een heerlijke maaltijd van. Jij bent welkom om op woensdag tussen 18:30 en 19:30 uur te genieten van een driegangenmaaltijd –  reserveren is niet nodig!

Word vrijwilliger in Rotterdam

Wil jij je ook inzetten tegen voedselverspilling, iets goeds voor de buurt doen en met een gezellige groep werken om Rotterdam groener, mooier en socialer te maken? Meld je dan aan als dagcoördinatoren of als nieuw bestuurslid voor verschillende disciplines (social media, communicatie, leveranciers en geldzaken). Interesse? Stuur een berichtje en je motivatie.

Natuurlijk kan je ook gewoon vrijwilliger worden. Meld je dan aan als vrijwilliger en help ons met deze strijd tegen voedselverspilling!

Word leverancier

In Nederland wordt nog altijd veel voedsel weggegooid, terwijl er mensen zijn die gezonde voeding goed kunnen gebruiken of in sociaal isolement leven. Daarvoor komt BuurtBuik in actie! Ben jij een Rotterdamse ondernemer en zie jij in BuurtBuik een dankbare, alternatieve bestemming voor jouw overvloedig voedsel? Mail ons, laat je horen.

CultuurWerkplaats Tarwewijk
Cillershoekstraat 1
3081 BA Rotterdam
rotterdam@buurtbuik.nl

CultuurWerkplaats Tarwewijk
Woensdag tussen 18:30 en 19:30

Contact Rotterdam

Wil je je aanmelden als dagcoördinator, bestuurslid, vrijwilliger of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar rotterdam@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Rotterdam maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van de Afrikaandermarkt, Fenix Food Factory, en Jordy’s Bakery.

Vacatures

Kom jij met ons voedsel redden? Wij zoeken nieuwe dagcoördinatoren en bestuursleden voor verschillende disciplines (social media, communicatie, leveranciers en geldzaken) Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).

Beleef een dagje BuurtBuik

29 december 2021|

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!