Rotterdam

We zoeken nieuwe vrijwilligers, dagco’s en bestuursleden voor onze locatie. Heb je interesse? Stuur ons een berichtje.

BuurtBuik Rotterdam Zuid

Bij ’t Gemaal op Zuid – de locatie van BuurtBuik in Rotterdam Zuid – kun je wekelijks terecht voor een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Het eten halen wij op bij de markt op het Afrikaanderplein en bij lokale supermarkten. Vervolgens kookt een enthousiast team van vrijwilligers daar een heerlijke maaltijd van. Jij bent welkom om op woensdag tussen 18:00 en 19:30 uur te genieten van een driegangenmaaltijd – reserveren is niet nodig!

BuurtBuik Rotterdam tweede locatie
Onze Rotterdamse BuurtBuik helden zullen rond augustus 2024 een tweede locatie in Rotterdam openen. Hou onze website en socials in de gaten. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de uitbreiding.

Word vrijwilliger in Rotterdam
Wil jij je ook inzetten tegen voedselverspilling, iets goeds voor de buurt doen en met een gezellige groep werken om Rotterdam groener, mooier en socialer te maken? Meld je dan aan als dagcoördinatoren of als nieuw bestuurslid voor verschillende disciplines (social media, communicatie, leveranciers en geldzaken). Interesse? Stuur een berichtje en je motivatie.

Natuurlijk kan je ook gewoon vrijwilliger worden. Meld je dan aan als vrijwilliger en help ons met deze strijd tegen voedselverspilling!

Word leverancier

In Nederland wordt nog altijd veel voedsel weggegooid, terwijl er mensen zijn die gezonde voeding goed kunnen gebruiken of in sociaal isolement leven. Daarvoor komt BuurtBuik in actie! Ben jij een Rotterdamse ondernemer en zie jij in BuurtBuik een dankbare, alternatieve bestemming voor jouw overvloedig voedsel? Mail ons, laat je horen.

’t Gemaal op Zuid
Pretorialaan 141
3072 EL Rotterdam
rotterdam@buurtbuik.nl

Woensdag tussen 18:00 en 19:30

Contact Rotterdam

Wil je je aanmelden als dagcoördinator, bestuurslid, vrijwilliger of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar rotterdam@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Rotterdam maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van de Afrikaandermarkt, Fenix Food Factory, en Jordy’s Bakery.

Vacatures

Kom jij met ons voedsel redden? Wij zoeken nieuwe dagcoördinatoren en bestuursleden voor verschillende disciplines (social media, communicatie, leveranciers en geldzaken) Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).

Beleef een dagje BuurtBuik

29 december 2021|

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!