We zoeken enthousiaste coördinatoren die het leuk vinden om een dagje BuurtBuik in goede banen te leiden. Interesse? Vul het contactformulier hieronder in en we komen bij je terug!

Diaconaal Centrum De Bakkerij
Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
Leiden@BuurtBuik.nl

Openingstijden
Elke zondag van 12:00- 14.00 uur

Bijzonderheden
Drie-gangenlunch

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Contact

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Gebruik het formulier hieronder of mail naar Leiden@BuurtBuik.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons!

Voedseldonateurs

In Leiden maken wij gratis gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: Albert Heijn Hooigracht, Boon’s Pitstop, Dirk Langegracht, Ekoplaza, PicNic, PLUS Lammenschans en Zaailing. Een keertje met ons kletsen over de mogelijkheden? Stuur een berichtje naar Leiden@BuurtBuik.nl.

Vacatures

Kom jij ons helpen om voedsel te redden en eenzaamheid en armoede te bestrijden? We zoeken vrijwilligers en dagcoördinatoren. Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie en je telefoonnummer, of loop een keer binnen op zondagochtend!

Partners

We zijn ontzettend dankbaar dat De Bakkerij & Utopa Weeshuis ons onderdak willen bieden. Daarnasst bedanken we Babboe & Zorg en Zekerheid die ons van een elektrische bakfiets hebben voorzien!