Amsterdam Oud-West

In de lente van 2017 is BuurtBuik Oud-West begonnen met het koken op het J.J. Cremerplein met overvloedige producten uit de buurt, vóór de buurt.
Na een lange verbouwing kunnen we vanaf 11 november weer elke zaterdag eten in het buurthuis.
Iedere zaterdag tussen 12:00 uur tot 13:00 uur kan je bij ons terecht voor de lunch. Er is daarna ook een tasje met producten mee te nemen. Breng hiervoor eigen bakjes/tasjes mee!

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden voor onze gezellige locatie. Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Cremerzz
J.J. Cremerplein 27 a
1054 TH Amsterdam
oud-west@buurtbuik.nl

Lunchen op locatie
zaterdag 12:00 – 13:00 uur
reserveren niet nodig

Lunch afhalen
zaterdag 12:00 uur
graag vooraf aanmelden

Contact Amsterdam Oud-West

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, leverancier of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar oud-west@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Amsterdam Oud-West maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden Albert Heijn Overtoom 21 en Overtoom 116H, Aziz Market, BBROOD, Holy Ravioli, Jumbo Eerste Constantijn Huygensstraat en Serhat Market.

Vacatures

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).