Amsterdam Oud-Zuid

Amsterdam Oud-Zuid serveert wekelijks op zaterdagmiddag een gratis lunch. Wij koken gezonde vegetarische maaltijden van gered voedsel en organiseren zo nu en dan een gezellig evenement. Denk aan kooklessen, workshops of (online) optredens. Door samen te eten en te ervaren willen wij de buurt nog meer verbinden. Dit doen wij met gepassioneerde vrijwilligers, kwalitatieve leveranciers en de allerleukste eters.

Eet je mee?

Samen doen we ons best om lekkere, gezonde maaltijden op tafel te zetten. Eet je mee? Je kunt elke zaterdag binnenlopen vanaf 12:30 uur. Het eten staat op tafel op 13:00 uur.

Ben jij onze nieuwe bestuurslid, chef of dagcoördinator?

Wil jij je ook voedsel redden, in een enthousiast team werken en de buurt nog gezelliger en gezonder maken? En heb jij aantoonbare ervaring als chef of houd je van de boel te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als chef, bestuurslid of dagcoördinator.

Doneer voedsel

Ben je of ken je iemand die bij een supermarkt, groenteboer, bakker etc. in Amsterdam Oud-Zuid werkt? Wij zoeken leveranciers die samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan willen gaan en een betere buurt willen maken. Interesse? Stuur ons een berichtje.

Doe mee als vrijwilliger

We zijn natuurlijk nergens zonder fantastische vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken voor je buurtgenoten zodra wij onze deuren openen? Meld je nu aan als vrijwilliger. We leren je graag kennen!

Team BuurtBuik Amsterdam Oud-Zuid

Huis van de Wijk Lydia
Roelof Hartplein 2a
1071 TT Amsterdam
oudzuid@buurtbuik.nl

Openingstijden
Iedere zaterdag 13:00 – 14:00 uur (inloop 12:30 uur)

Bijzonderheden
Vegetarische locatie


Contact Amsterdam Oud-Zuid

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar oudzuid@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Amsterdam Oud-Zuid maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden

Vacatures

Kom jij met ons voedsel redden? Wij zoeken bestuursleden, dagcoördinatoren en chefs die van gered voedsel een heerlijke maaltijd maken. Interesse? Stuur ons een berichtje met een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

Beleef een dagje BuurtBuik

29 december 2021|

Benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij BuurtBuik? Bekijk dan de video hieronder! Dankzij het kerstcadeau van content studio Pixel Universe kunnen we dit nu aan iedereen laten zien en het echte BuurtBuik-gevoel meegeven!

Aangepaste openingstijden feestdagen

22 december 2021|

Voor de tweede keer moeten we de feestdagen vieren in coronatijden. Toch hopen we dat iedereen het alsnog met dierbaren kan vieren. Tijdens de feestdagen blijven sommige BuurtBuik-locaties open voor een gratis afhaalmaaltijd en ben je