Home/Word vrijwilliger/Dagcoördinator

Vacature Dagcoördinator

BuurtBuik haalt voedsel op bij supermarkten, groenteboeren en horeca en deelt het met buurtbewoners die het om wat voor reden goed kunnen gebruiken. We gaan voedselverspilling tegen op een simpele en effectieve manier, brengen buurtbewoners samen en helpen mensen die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Organiseer een maaltijd

De dagcoördinator stuurt een groep vrijwilligers aan die het voedsel ophaalt, ermee een gezond en heerlijk maaltijd bereidt en het uiteindelijk deelt met de gasten.

Functieomschrijving

Als dagcoördinator ben je verantwoordelijk voor de algehele operatie tijdens onze maaltijden. Je bent het aanspreekpunt van BuurtBuik deze dag. Je opent het buurthuis, stuurt de keuken, fietsers en het restaurant aan. Jij zorgt ervoor dat de maaltijden op tijd klaar zijn, de ruimte opgezet en aangekleed is. Ontvangt onze gasten en opent uiteindelijk de maaltijd met een glimlach. Je draagt zorg voor het in goede banen leiden van de maaltijd/opruim/afwas. Je zorgt ervoor dat al het eten goed terecht komt. Je houdt van mensen in alle vormen, kleuren en maten, je hebt van nature overwicht, bent betrouwbaar en allround. Je weet mensen te enthousiasmeren en aan te sturen en vindt het niet erg om bij te springen waar nodig.

Wat zoeken wij?

Je hebt leiderschapskwaliteiten en bent sociaal, betrouwbaar, flexibel, en stressbestendig. Je wilt je ongeveer een dagdeel per maand committeren aan BuurtBuik.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een enthousiast team, een leerzame ervaring in het leiden van maaltijden waar een zeer divers publiek samenkomt om gezellig te eten, en de mogelijkheid om je actief in te zetten tegen voedselverspilling.

Enthousiast?

Stuur ons een berichtje met je motivatie. Bij de volgende locatie(s) zijn we momenteel op zoek naar dagcoördinatoren:

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!