Utrecht Zuidwest

Wij serveren iedere woensdag tussen 17.30u en 19.00u een heerlijke gratis driegangenmaaltijd in buurthuis De Nieuwe Jutter. Kom gezellig langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht Zuidwest opende haar deuren in 2023 in buurthuis De Nieuwe Jutter in Rivierenwijk. De Nieuwe Jutter is een buurtcentrum in de wijk voor iedereen uit Rivierenwijk, Dichterswijk en omgeving. Het is een belangrijke ontmoetingsplek in de buurt. Een warme plek en voor sommige zelfs een tweede thuis! Met een enthousiaste groep vrijwilligers redden wij iedere woensdag zoveel mogelijk voedsel om daarvan een heerlijke gratis en gezonde lunch te bereiden. We nodigen alle buurtbewoners uit Rivieren/Dichterswijk en omgeving uit om in buurthuis De Nieuwe Jutter langs te komen en een bordje mee te eten!

BuurtBuik Utrecht kenmerkt zich door de gezellige sfeer en een familiegevoel. Veel van onze gasten zijn meerdere dagen per week in het buurthuis te vinden en kennen elkaar goed. Maar ook nieuwe gasten zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen! BuurtBuik Utrecht bestaat uit een zeskoppig bestuur – die de vijf locaties in Utrecht aanstuurt – en een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Voor onze locatie in Rivierenwijk zijn we altijd op zoek naar voedselhelden die iets voor de buurt willen betekenen.

Help jij ons mee in Rivierenwijk?

Vrijwilligers, dagcoördinatoren en locatiecoördinatoren
Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op woensdag tussen 14:00 en 20.00 uur mee met het bereiden van maaltijden. Interesse? Meld je aan als vrijwilliger. Als het je leuk lijkt om meer verantwoordelijkheid te hebben en de dag in goede banen te leiden kun je daarnaast als dagcoördinator aan de slag. Ook kun je als locatiecoördinator het aanspreekpunt van de locatie zijn. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie via het contactformulier.

Leveranciers
Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje.

Buurthuis De Nieuwe Jutter
Amerhof 66
3522TR Utrecht
utrecht-zuidwest@buurtbuik.nl

Openingstijden
Woensdag 17.30-19.00u

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijd

Contact Utrecht Zuidwest

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Zuidwest.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Utrecht Zuidwest maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden: BIZM supermarkt, Odze markt, Toko Tjiau Jiang en Hira.

Vacatures

Wij zoeken

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.