Utrecht Zuidwest

Wij serveren iedere woensdag tussen 17.30u en 19.00u een heerlijke gratis driegangenmaaltijd in buurthuis De Nieuwe Jutter. Kom gezellig langs of reserveer een maaltijd via het contactformulier.

BuurtBuik Utrecht Zuid-West opende haar deuren op 24 mei 2023 j.l. in buurthuis De Nieuwe Jutter in Rivierenwijk. De Nieuwe Jutter is een buurtcentrum in de wijk voor iedereen uit Rivierenwijk, Dichterswijk en omgeving. Het is een belangrijke ontmoetingsplek in de buurt. Een warme plek en voor sommige zelfs een tweede thuis! Met een enthousiaste groep vrijwilligers redden wij iedere woensdag zoveel mogelijk voedsel om daarvan een heerlijke gratis en gezonde lunch te bereiden. We nodigen alle buurtbewoners uit Rivieren/Dichterswijk en omgeving uit om in buurthuis De Nieuwe Jutter langs te komen en een bordje mee te eten!

Help mee!

Samen met je buurtgenoten kun je ons helpen voedsel te redden van de prullenbak. Echt iedereen is welkom! Naast lekker eten draait het bij BuurtBuik vooral om de gezelligheid. Interesse? Meld je aan als vrijwilliger.

Utrecht Zuidwest is BuurtBuiks vijfde locatie in Utrecht! Om te zorgen dat we wekelijks in vijf wijken gratis maaltijden kunnen blijven maken, zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste BuurtBuikers! Ben je een Utrechtse ondernemer die voedsel wil doneren? Of wil je je inzetten tegen voedselverspilling, of gewoon simpelweg iets moois doen in de buurt? Sluit je dan aan bij onze groeiende beweging! Samen maken we Utrecht groener, mooier en socialer. Heb je ideeën, suggesties of wil je gewoon eens een praatje maken? Stuur ons dan een berichtje via utrecht-zuidwest@buurtbuik.nl

Buurthuis De Nieuwe Jutter
Amerhof 66
3522TR Utrecht
utrecht-zuidwest@buurtbuik.nl

Openingstijden
Woensdag 17.30-19.00u

Bijzonderheden
Driegangenmaaltijd

Contact Utrecht Zuidwest

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar utrecht@buurtbuik.nl o.v.v. Utrecht Zuidwest.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

Bij Utrecht Zuidwest maken wij gratis en gezonde maaltijden met gered voedsel van onze buurthelden.

Vacatures

Wij zoeken

Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.