Amsterdam Oost

BuurtBuik Oost is in 2015 begonnen met koken voor de buren!

Iedere maandag haalt een groep vrijwilligers, alvorens er voor ruim 75 gasten gekookt wordt, overgebleven voedsel op bij horeca, bedrijven en winkels uit de buurt. Gasten kunnen iedere maandag om 17.00 uur aanschuiven. Er wordt dan met liefde een driegangen menu bereidt en eten doen we met zijn allen tussen 17.00 en 18.00 uur. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van te voren op te geven. Wees wel op tijd want vol is vol en op is op!

Help mee in Amsterdam Oost

Lijkt het jou leuk om in ons gezellige team voedsel te redden en hier gezonde maaltijden van te maken? Super! Meld je aan via het contactformulier.

Meer leren over hoe het is om bij BuurtBuik Oost rond te lopen kan via deze podcast.

 

Elthetokerk
Javastraat 118
1094 HP Amsterdam
oost@buurtbuik.nl

Openingstijden
Maandag 17:00 – 18:00 uur

Contact Amsterdam Oost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar oost@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

In Amsterdam Oost maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden: Instock Food Rescue Center, Scharrelslagerij Cees de Bouter, Holthuizen Groente en Fruit, Volendammer Vishandel Tol & De Geus, Aslan versmarkt, Tropenmuseum en verschillende locaties van Odin en Marqt in Oost.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).