Amsterdam Oost

In 2015 is BuurtBuik Amsterdam Oost begonnen met koken voor de buurt en nu delen we iedere maandag gratis en gezonde maaltijden uit in de Elthetokerk in de Javastraat. De maaltijden zijn elke maandag af te halen tussen 17:00 en 18:00u. Er geldt op=op

Help mee in Amsterdam Oost

Lijkt het jou leuk om in ons gezellige team voedsel te redden en hier gezonde maaltijden van te maken? Super! Meld je aan via het contactformulier.

Elthetokerk
Javastraat 118
1094 HP Amsterdam
oost@buurtbuik.nl

Openingstijden
Maandag 17:00 – 18:00 uur

Bijzonderheden
Alleen afhaalmaaltijden

Contact Amsterdam Oost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar oost@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

In Amsterdam Oost maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden: Instock Food Rescue Center, Scharrelslagerij Cees de Bouter, Holthuizen Groente en Fruit, Volendammer Vishandel Tol & De Geus, Aslan versmarkt, Tropenmuseum en verschillende locaties van Odin en Marqt in Oost.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

4 maart 2022|

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

6 januari 2022|

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).