Amsterdam Oost

Bedankt allemaal!

Yesss, de fundraiser van Buurtbuik Amsterdam Oost is een mega succes! Heel veel dank voor alle donaties 👍😍. We hebben ons streefbedrag van 2.500 euro binnen drie weken opgehaald ✨  en zijn heel blij!!!

Heel veel liefs uit Amsterdam Oost!

In 2015 is BuurtBuik Amsterdam Oost begonnen met koken voor de buurt en nu delen we iedere maandag gratis en gezonde maaltijden uit in de Elthetokerk in de Javastraat. De maaltijden zijn elke maandag af te halen tussen 17:00 en 18:00u. Er geldt op=op

Help mee in Amsterdam Oost

Lijkt het jou leuk om in ons gezellige team voedsel te redden en hier gezonde maaltijden van te maken? Super! Meld je aan via het contactformulier.

Elthetokerk
Javastraat 118
1094 HP Amsterdam
oost@buurtbuik.nl

Openingstijden
Maandag 17:00 – 18:00 uur

Bijzonderheden
Alleen afhaalmaaltijden

Contact ons

Contact Amsterdam Oost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar oost@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

In Amsterdam Oost maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurthelden: Instock Food Rescue Center, Scharrelslagerij Cees de Bouter, Holthuizen Groente en Fruit, Volendammer Vishandel Tol & De Geus, Aslan versmarkt, Tropenmuseum en verschillende locaties van Odin en Marqt in Oost.

Lees onze verhalen

Interview met Eric Corton, fanatieke vrijwilliger Ên ambassadeur bij BuurtBuik

8 juni 2021|

Sinds oktober 2019 is BuurtBuik een fanatiekeling van een vrijwilliger en ambassadeur rijker! Hij is een getalenteerde duizendpoot die naast muzikant, presentator, schrijver en acteur ook nog eens heerlijk kan koken, bruist van energie en bovenal een warm hart draagt voor de mensen om hem heen. Ik heb het over niemand minder dan: Eric Corton!

BuurtBuik Amsterdam Oost heeft jouw hulp nodig! Steun onze fundraiser.

7 juni 2021

Om nog een jaar wekelijks bijna 100 gratis maaltijden van gered voedsel te kunnen uitdelen – dat zijn bijna 5200 maaltijden per jaar! – organiseren wij een fundraiser. Wil jij ons helpen het streefbedrag van 2.500 euro binnen te halen? Steun ons en doneer! Met 5 euro geef je al 10 maaltijden.