Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost staat klaar iedere woensdag voor je klaar voor een gratis en gezonde afhaalmaaltijd. Heb je interesse in een maaltijd? Kom dan tussen 17.30 en 19.00 uur langs! Je vindt ons in de kantine van Zuidoost United.

Je bent van harte welkom om de afhaalmaaltijd bij ons op te eten. We werken alleen nog niet met servies omdat we vaak niet genoeg mensen hebben om op te ruimen en de vaat te doen. Uiteraard kun je wel gebruik maken van ons bestek.

Let op:

BuurtBuik Zuidoost is vanaf heden wegens vakantie gesloten. Vanaf 12 september ben je weer van harte welkom. Een hele fijne zomer gewenst!

Ook ben je welkom om een handje te helpen. Meld je aan als vrijwilliger via het contactformulier. Hopelijk tot snel!

Zuidoost United
Karspeldreef 505
1102 BX Amsterdam
zuidoost@buurtbuik.nl

Openingstijden
woensdag van 17.30 tot 19.00 uur

Bijzonderheden:

Gesloten:
Van 18 december 2023 t/m 14 januari 2024

Contact Amsterdam Zuidoost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar zuidoost@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Amsterdam Zuidoost maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurtheld Hello Fresh.

Vacatures

Zodra Amsterdam Zuidoost weer open gaat, zoeken we enthousiaste vrijwilligers die helpen bij het uitdelen en koken. Ook zijn we op zoek naar een dagcoördinator. Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zoekt nieuwe bestuursleden, coördinatoren, chefs en fietsers! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures.

BuurtBuik Rotterdam in de spotlight bij radio NPO4

Bij BuurtBuik doen we met alle vrijwilligers - naast knokken tegen voedselverspilling - ons best om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen en samen te laten dineren (of afhaalmaaltijden als het moet).