Amsterdam Zuidoost

Momenteel mogen sportkantines niet open zijn en is onze locatie gesloten. Meld je alvast aan als vrijwilliger via het contactformulier. Hopelijk tot snel.

Zuidoost United
Karspeldreef 505
1102 BX Amsterdam
zuidoost@buurtbuik.nl

Openingstijden
Tijdelijk gesloten

Contact ons

Contact Amsterdam Zuidoost

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, eter of leverancier? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail direct naar zuidoost@buurtbuik.nl.

De velden met een * zijn verplicht.

Red voedsel met ons

Voedseldonateurs

In Amsterdam Zuidoost maken wij gratis en gezonde maaltijden met het geredde voedsel van onze buurtheld Hello Fresh.

Vacatures

Zodra Amsterdam Zuidoost weer open gaat, zoeken we enthousiaste vrijwilligers die helpen bij het uitdelen en koken. Ook zijn we op zoek naar een dagcoördinator. Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Lees onze verhalen

Geslaagde opening van BuurtBuik Utrecht Oost

Gisteravond vond de officiële opening plaats van BuurtBuik Utrecht Oost. "Het was een geweldige avond! Ondanks dat we de opening niet groots konden vieren, was het toch heel erg gezellig," vertelt het bestuur. Onder het genot van warme chocolade met slagroom deelden we meer dan veertig gratis maaltijden uit.

  • Vrijwilligers bij BuurtBuik Utrecht om de tafel

BuurtBuik komt naar Utrecht Sterrenwijk

BuurtBuik Utrecht heeft groot nieuws! Tot nu toe was onze locatie in Overvecht de enige in Utrecht, maar wij gaan uitbreiden! Wanneer je ons op de social media kanalen volgt, heb je al kunnen zien dat wij komend jaar drie nieuwe locaties willen openen en de eerste nieuwe locatie in Sterrenwijk is nu een feit!