Loading...
Home/Word vrijwilliger/Vacature locatiecoördinator

Vacature locatiecoördinator Utrecht Overvecht

Voor BuurtBuik Utrecht zijn we op zoek naar locatiecoördinatoren! Momenteel zijn we op zoek naar een locatiecoördinator voor locatie De Boog in Overvecht. Heb jij zin om duurzaam actief te zijn naast je werk of studie? Word jij het gezicht van BuurtBuik Overvecht? Heb jij de organisatorische skills om alles op locatie goed te laten verlopen?

Over BuurtBuik

BuurtBuik haalt overtollig voedsel op bij supermarkten, groenteboeren en horecazaken en bereidt hier wekelijks een heerlijke maaltijd van om te serveren aan buurtbewoners. De missie van BuurtBuik: voedsel redden, het samenbrengen van buurtbewoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en/of behoefte hebben aan sociaal contact. BuurtBuik is gevestigd op verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Functieomschrijving

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijfkoppig bestuur, die de locaties in Utrecht aanstuurt. De locatiecoördinatoren zijn de ogen en oren op de locatie en staan in nauw contact met het bestuur. Jij:

  • Bent het aanspreekpunt van onze locatie in Overvecht! Jij weet precies wat er speelt op deze locatie en onderhoudt het contact met de vrijwilligers, leveranciers en de gasten.
  • Draagt zorg voor dat alles rondom het bereiden en serveren van de maaltijd goed verloopt. Daarnaast hou je in de gaten dat iedereen op de juiste plek zit en zich prettig voelt.
  • Houdt het bestuur wekelijks op de hoogte van de stand van zaken en geeft het tijdig aan als er iets vervangen of aangeschaft moet worden.
  • Maakt maandelijks samen met de vrijwilligerscoördinator van het bestuur het rooster en je zorgt dat er altijd voldoende bezetting is. Is er iemand ziek? Dan zorg jij dat er vervanging geregeld wordt.
  • Door regelmatig je gezicht te laten zien weet je vertrouwen te creëren. Iedereen kan bij jou terecht!

Wie ben jij?

  • Je houdt van mensen in alle vormen, kleuren en maten. Je hebt van nature overwicht, bent betrouwbaar en hebt leiderschapskwaliteiten. Je bent sociaal en hebt een empathisch vermogen, waardoor je vrijwilligers kunt aansturen en ondersteunen.
  • Daarbij beschik je over organisatorische skills zodat je het overzicht kan bewaken en kunt plannen, zo steekt het rooster altijd goed in elkaar!
  • Je bent flexibel en je bent gemiddeld 2-5 uur per week beschikbaar. Hiervan zijn er ten minste twee zaterdagen in de maand dat je aanwezig bent in het buurthuis tijdens het serveren van de maaltijden! We koken tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Wat krijg je ervoor terug?

Een enthousiast team, een leerzame ervaring in het leiden van maaltijden waar een zeer divers publiek samenkomt om gezellig te eten, en de mogelijkheid om je actief in te zetten tegen voedselverspilling.

Enthousiast? Reageer nu!

Stuur ons een berichtje met je motivatie. We leren je graag kennen.

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!