FAQ items aan het laden...
Home/Word vrijwilliger/Locatiecoördinator

Locatiecoördinator 

BuurtBuik Utrecht breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een locatie coördinator voor onze nieuwe locatie Buurthuis Sterrenzicht in Sterrenwijk. Heb jij zin om duurzaam actief te zijn naast je werk of studie? Word jij het gezicht van BuurtBuik Sterrenwijk? Heb jij de organisatorische skills om alles op locatie goed te laten verlopen?

Over BuurtBuik

BuurtBuik haalt overtollig voedsel op bij supermarkten, groenteboeren en horecazaken en bereidt hier wekelijks een heerlijke maaltijd van om te serveren aan buurtbewoners.

De missie van BuurtBuik: strijden tegen voedselverspilling, het samenbrengen van buurtbewoners uit verschillende bevolkingsgroepen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en/of behoefte hebben aan sociaal contact.

BuurtBuik is gevestigd op verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. In  januari openen we een tweede locatie in Utrecht, in de buurt Sterrenwijk!

Functieomschrijving

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijf koppig bestuur, die de locaties in Utrecht aanstuurt. De locatie coördinatoren zijn de ogen en oren op de locatie en staan in nauw contact met het bestuur. Jij:

  • Bent het aanspreekpunt van onze nieuwe locatie! Jij weet precies wat er speelt op deze locatie en onderhoudt het contact met de vrijwilligers, leveranciers en de gasten.
  • Draagt zorg voor dat alles rondom het bereiden en serveren van de maaltijd goed verloopt. Daarnaast hou je in de gaten dat iedereen op de juiste plek zit en zich prettig voelt.
  • Houdt het bestuur wekelijks op de hoogte van de stand van zaken en geeft het tijdig aan als er iets vervangen of aangeschaft moet worden.
  • Maakt maandelijks samen met de vrijwilligerscoördinator van het bestuur het rooster en je zorgt  dat er altijd voldoende bezetting is. Is er iemand ziek? Dan zorg jij dat er vervanging geregeld wordt.
  • Door regelmatig je gezicht te laten zien weet je vertrouwen te creëren. Iedereen kan bij jou terecht!

Wie ben jij?

  • Je houdt van mensen in alle vormen, kleuren en maten. Je hebt van nature overwicht, bent betrouwbaar en hebt leiderschapskwaliteiten. Je bent sociaal en hebt een empathisch vermogen, waardoor je vrijwilligers kunt aansturen en ondersteunen.
  • Daarbij beschik je over organisatorische skills zodat je het overzicht kan bewaken en kunt plannen, zo steekt het rooster altijd goed in elkaar!
  • Je bent flexibel en je bent gemiddeld 2-5 uur per week beschikbaar. Hiervan zijn er ten minste 2 maandagen in de maand dat je aanwezig bent in het buurthuis tijdens het serveren van de maaltijden! We koken tussen 15.00u en 20.00u.

Wat krijg je ervoor terug? 

Een enthousiast team, een leerzame ervaring in het leiden van maaltijden waar een zeer divers publiek samenkomt om gezellig te eten, en de mogelijkheid om je actief in te zetten tegen voedselverspilling.

Kom jij voedsel redden bij BuurtBuik?

Stuur dan een berichtje naar utrecht@buurtbuik.nl

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!