Bedankt iedereen: 8870 euro opgehaald en bekendmaking nieuwe locatie Utrecht

De crowdfunding voor BuurtBuik Utrecht is voorbij en met een fantastisch resultaat: 8.770 euro van ons streefbedrag van 10.000 euro is binnen! Onze droom om heel Utrecht te veroveren komt hiermee dichterbij. Ontzettend bedankt alle lieve donateurs, Rotary Utrecht, VSB Fonds en het Postcode Loterij Buurtfonds. Met jullie steun maken we de uitbreiding naar vier BuurtBuik-locaties mogelijk.

En nu….

Naast de crowdfundingsactiviteiten van afgelopen maand zijn we als Utrechtse bestuur druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe locaties. En de derde locatie is een feit. Vol trots delen we met jullie dat we in juni 2021 naar Buurtcentrum Rosa in Lombok gaan! In het gezellige buurtcentrum – op de Malakkastraat midden in de wijk West – zullen onze vrijwilligers de buurt verrijken met heerlijke creaties van gered voedsel. Iedereen is welkom voor een gratis maaltijd.

Bestuurslid Tessa deed alvast een vreugdedansje bij Buurthuis Rosa

Help jij ons mee in Lombok? Wij zoeken:

Locatiecoördinatoren

BuurtBuik Utrecht bestaat uit een vijfkoppig bestuur die de locaties in Utrecht aanstuurt. Maar deze uitbreiding kunnen wij niet alleen! Voor onze nieuwe locatie zijn we daarom op zoek naar locatiecoördinatoren. Wil jij het gezicht zijn van onze nieuwe locatie en met jouw organisatorische skills ervoor zorgen dat alles goed verloopt op locatie? Dit is jouw kans om betekenisvol vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan verbinding in de buurt. Bekijk de vacature en reageer.

Vrijwilligers

Daarnaast hebben wij een superleuke, hechte groep vrijwilligers die ons helpt met eten ophalen, koken en serveren. Wil jij deel uitmaken van ons gezellige BuurtBuik team? Help op woensdag tussen 15.30-20.30 uur mee met het bereiden van maaltijden of ga als dagcoördinator aan de slag. Mogelijkheden genoeg! Interesse? Stuur ons een berichtje.

Leveranciers

Voedsel redden doen we met hulp van lokale leveranciers die een steentje bij willen dragen aan een verspillingsvrije wereld. Heb jij voedsel over en wil je dit doneren of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Neem contact op met utrecht@buurtbuik.nl.

Published On: 6 mei 2021Categories: Utrecht, Utrecht West

Deel dit bericht