Maak sociale impact en ontwikkel jezelf als trainer bij BuurtBuik Academy

De BuurtBuik vrijwilligersorganisatie groeit als kool en heeft de ambitie om op meerdere locaties in grote steden actief te zijn. BuurtBuik Academy ondersteunt dit door training, coaching en materiaal aan te bieden voor een goede start van nieuwe locaties en trainingen te verzorgen aan bestaande locaties.

Wat is BuurtBuik Academy?

BuurtBuik Academy begeleidt nieuwe enthousiastelingen in bijna alle facetten van het opzetten van een BuurtBuik locatie. Met een pakket van van zelfontwikkelde trainingen stomen we nieuwe locaties klaar voor een succesvolle start. Elke locatie krijgt coaching van twee trainers en tijdens het inwerktraject lopen we mee als trainer & buddy. Daarbij organiseren we ook trainingen voor bestaande locaties; de ene keer geven we die zelf, de andere keer met hulp van een externe partij. Om nog meer de verbinding met elkaar te zoeken organiseren we ook evenementen voor alle BuurtBuikers.

Wat biedt BuurtBuik Academy?

Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen als trainer; door bijvoorbeeld het starttraject van een nieuwe locatie te doorlopen. Je doet veel ervaring op als trainer/coach en je krijgt ook de kans om trainingsvoorstellen te ontwikkelen en uit te voeren. Ook krijg je toegang tot een breed netwerk van interne en externe BuurtBuik contacten en denk je mee over de toekomstplannen van de Academy zoals bijvoorbeeld hoe we onze vrijwilligers kunnen ondersteunen in ons streven naar een duurzamere en socialere samenleving.

Wie ben jij?

Je hebt uiteraard affiniteit met de kernwaarden van BuurtBuik en ervaring bij ons is een pre, maar geen vereiste. Je vindt het leuk je te ontwikkelen in het geven van trainingen en coachen van teams en je kan je kennis op een enthousiaste manier overdragen. Communicatie is je sterke punt en je wordt enthousiast van samen activiteiten organiseren en (nieuwe) trainingen te ontwikkelen voor de hele organisatie. Je bent hiervoor – als vrijwilliger – ongeveer ongeveer vier uur per week flexibel beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Lijkt het jou leuk om als BuurtBuik Academy trainer deel uit te gaan maken van ons team of wil je meer informatie? Stuur dan een mail (met cv en korte motivatie) naar hanneke@buurtbuik.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!