Marketing & Communicatie Vrijwilliger  

Rolomschrijving

We willen ons merk naar het volgende niveau brengen door nog mooiere en persoonlijkere verhalen te vertellen. Als Marketing & Communicatie lid houd jij je bezig met het maken van content wat het verhaal van onze stichting en onze vrijwilligers nog mooier vertelt. Samen met het marketing communicatie team bedenk je concepten en campagnes waardoor ons verhaal nog breder gedeeld wordt onder potentiële eters, vrijwilligers, leveranciers en donateurs. Daarnaast ondersteun je de locaties met gave content die hen ook helpt bij hun doelstellingen. Kortom een rol waarbij je creatief bezig kan zijn door mooie verhalen te vertellen over onze missie.  

Wat ga je doen?

  • Samen bedenken van nieuwe concepten en campagnes (offline & online) 
  • Ontwikkelen van content en designs voor onze verschillende kanalen  
  • Het ondersteunen van de verschillende locaties met betere content  
  • Verder optimaliseren van onze merkervaring  
  • Uiteraard de missie en visie van BuurtBuik uitdragen 😊 

Wij zoeken iemand die: 

  • Affiniteit heeft met de doelstellingen van de stichting 
  • Een passie heeft voor verhalen maken en creatief bezig te zijn  
  • In staat is om mooie content te maken in Canva, InDesign of andere vormgevingstools
  • Een hands-on mentaliteit heeft en graag actief meedoet 
  • 4-6 uur per week beschikbaar is voor minimaal een jaar 

Waarom BuurtBuik?

BuurtBuik biedt uitdagend, verantwoordelijk en praktisch vrijwilligerswerk. Door je in te zetten voor BuurtBuik help je mee om voedsel te redden en buurten bij elkaar te brengen. Bij BuurtBuik kom je in een netwerk van betrokken, enthousiaste en daadkrachtige mensen terecht. Het Stichtingsbestuur heeft samen met jou de taak om de lokale besturen zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Over BuurtBuik

BuurtBuik wil buurten met elkaar verbinden met gratis en gered eten. Voor de buurt, door de buurt. Praktisch idealisme. Samen eten aan lange tafels om mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug geven. Mensen helpen en mensen ontmoeten. Gezelligheid. Voedselverspilling tegengaan. Samenwerken. De wereld een beetje mooier maken. Dat is BuurtBuik. 

BuurtBuik is een vrijwilligersorganisatie die groeit en bestaat uit honderden vrijwilligers, 13 locaties met lokale besturen in drie verschillende steden en een Stichtingsbestuur voor de stichting BuurtBuik. Om het Marketing Communicatie team te ondersteunen zoeken we nog een nieuwe vrijwilliger. 

Interesse? Leuk!

Stuur je cv en een korte motivatie naar tjon@buurtbuik.nl . Bij vragen kun je ook bij Tjon terecht.

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!