Steun onze fundraiser

Doneer een maaltijd, red voedsel met BuurtBuik West en laat een leuk berichtje achter bij je donatie voor een BuurtBuik gast. Lees hieronder verder voor de details.

152 BuurtBuik Buddies hebben al gedoneerd. Hartelijk dank

Help mee ons doel te bereiken
€ 2.667,53 / € 2.600,00
Totaal € -

BuurtBuik West maakt elke week buurtjes in West blij met een volle tas gered voedsel en een gratis warme maaltijd. Help ons dit komende jaar te blijven doen en doneer nu! Voor elke gemaakte donatie schrijven wij een kaartje voor onze gasten.

Doneer en schrijf een kaartje: een klein gebaar met grote impact

BuurtBuik staat voor verbinding en gezelligheid. Door de huidige situatie ontmoeten onze gasten elkaar niet meer en is het voor velen een lastige periode. Jij kan daar iets in betekenen! Dus doneer en kruip in je pen (of eigenlijk) je toetsenbord en schrijf een berichtje naar een van onze gasten. De inhoud mag over van alles gaan. Een gedicht, een lief woord, een anekdote over eten. Wij schrijven jouw boodschap op een handgeschreven kaartje en zorgen dat het bij een BuurtBuiker terechtkomt!

  • Steun onze fundraiser! Doneer aan BuurtBuik West. Dit kan tot 1 december.
  • Schrijf een kaartje! Laat een leuk berichtje achter bij je donatie en wij schrijven dat op een kaartje.
  • Spread the word! Vraag iedereen in je omgeving om mee te doen en help mee om deze actie een succes te maken
  • Sharing is caring! Deel je donatie via social media en tag @buurtbuik.

Voor slechts 5 euro help je al 5 mensen

Jaarlijks deelt BuurtBuik West ongeveer 2600 maaltijden en een volle tas met gered voedsel uit. Iedere maaltijd kost ongeveer 1 euro. Dat betekent dat we wekelijks zo’n 50 euro nodig hebben om onze buurtjes te helpen aan een gratis maaltijd van gered voedsel. Donaties gaan direct naar alle ingrediënten om onze maaltijden mogelijk te maken: afhaalbakjes, tasjes, de inkoop van basisingrediënten zoals pasta, rijst, olie en kruiden en (keuken)materialen en fietsonderhoud. Maar ook bedankjes naar iedereen die vrijwillig betrokken is bij BuurtBuik West, zoals buurtkerk Hebron waar wij – sinds het buurthuis niet voor ons toegankelijk meer is  –  een half jaar welkom zijn om voor de buurt te koken.

Wil je meer weten over deze fundraiser of wil je ons periodiek of op een andere manier steunen? Stuur dan een berichtje naar west@buurtbuik.nl.

Delen is lief