BuurtBuik komt naar Utrecht Sterrenwijk

BuurtBuik Utrecht heeft groot nieuws! Tot nu toe was onze locatie in Overvecht de enige in Utrecht, maar… wij gaan uitbreiden! Wanneer je ons op de social media kanalen volgt, heb je al kunnen zien dat wij komend jaar drie nieuwe locaties willen openen en de eerste nieuwe locatie is nu een feit!

Nieuwe locatie in Utrecht Sterrenwijk

In januari opent Buurtbuik namelijk haar deuren in Buurtcentrum Sterrenzicht. Dit is een gezellig buurtcentrum aan het Keerkringplein in Utrecht Oost. Net als in Overvecht, gaan we hier iedere week samen met vrijwilligers koken en samen strijden tegen voedselverspilling. Vanaf 25 januari gaan we op de maandagen open. We starten we hoogstwaarschijnlijk nog met afhaal, maar hopelijk kunnen we snel gezellig met elkaar van de maaltijden smullen!

Kom jij ons team versterken?

BuurtBuik Utrecht heeft een super leuke, hechte groep vrijwilligers. Maar voor de uitbreiding zijn wij natuurlijk ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers: kom jij ons versterken? Wil jij voedsel redden en kom je ons helpen met eten ophalen, koken of serveren? Voor onze nieuwe locatie in Sterrenwijk zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op de maandagmiddag tussen 15.00-18.00 uur willen helpen met het bereiden van maaltijden, dagcoördinator willen worden, of net wat meer tijd hebben en als locatiecoördinator het gezicht van de nieuwe locatie willen worden. Kijk op Word vrijwilliger voor alle vacatures. Kun je niet op maandagen? Blijf dan wel op de hoogte, want komend jaar komen er meer vacatures; ook op andere dagen.

Contact ons

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje naar utrecht@buurtbuik.nl. Hopelijk tot snel!

Published On: 19 december 2020Categories: BuurtBuik Nieuws, Utrecht

Deel dit bericht