Kelder x BuurtBuik Zuid | Online concert 13 februari

Yess! De crowdfunding van onze nieuwe BuurtBuik in Zuid staat op 88% met nog vier dagen te gaan. We kunnen jullie hulp dus hard gebruiken! Support onze crowdfunding of deel het in je netwerk zodat we samen de finish halen.

Help je mee? Steun onze crowdfunding!

Als extra dank voor al jullie support zet de Amsterdamse band Kelder zaterdag 13 februari om 18:30 uur een online live performance neer om van te smullen. Waar ze vroeger de zaal op z’n kop zetten, doen ze dat tijdens corona op afstand met een heerlijk menu aan dansbare muziek.

“Wij dragen graag ons steentje bij aan BuurtBuik. Hoe zonde is het dat eten verspild wordt, en hoe mooi is het dat om te zetten naar iets dat vult en verbindt”, aldus Matthijs van Hagen (zanger).

Van Kendrick Lamar tot Bill Withers. Deze jonge band serveert hits met smaken van funk, soul en rock digitaal op je bordje. Ben jij erbij? Bekijk de performance op zaterdag 13 februari via je plaatsje in de zoomroom. Toegang is gratis en voor iedereen, pay as you like aan onze crowdfunding.

Over Kelder

De vierkoppige band die begonnen is in een kelder bestaat uit een dynamische verzameling muziekliefhebbers. Joris van Santen ontdekte bij Kelder zijn liefde voor basgitaar. Boudewijn de Gooijer rockt de drums. Als ‘leadgitarist’ vinden we de Italiaanse Matteo Sabbatini, ook wel het hart van de band genoemd. Door de microfoon horen we de veelzijdige stem van Matthijs van Hagen, voor elk genre inzetbaar dat het podium voorbijkomt. Last but not least bespeelt Kurt Kreulen gitaar en piano bij dag, maar wanneer de zon ondergaat is Kreulen ook niet vies van het draaien van platen. Van soul tot rap, Kelder weet ieder publiek te bespelen.


Van links naar rechts: Joris, Boudewijn, Matteo, Matthijs, Kurt

Published On: 11 februari 2021Categories: Amsterdam Oud-Zuid, Events

Deel dit bericht