#Flip2Feed Rude Health x BuurtBuik Fundraising

Doneer nu

Join Rude Health en BuurtBuik met de #Flip2Feed challenge en help mensen aan een gratis en gezonde maaltijd van gered voedsel. Met een donatie van 5 euro kunnen er 5 mensen van een gratis driegangenmaaltijd bij BuurtBuik genieten.

Supporters

90

Donaties

EUR: € 1.115,00

Nu de wereld tijdelijk op zijn kop staat, kunnen meer mensen dan ooit een steuntje in de rug gebruiken. We kunnen die trend zelf flippen, en waarmee beter dan met een pannenkoek – het ultieme comfort food.

Flip2Feed

Via de Flip2Feed campagne van Rude Health help jij BuurtBuik meer maaltijden te maken voor mensen die dit goed kunnen gebruiken. Flip een pannenkoek, doe een donatie en daag 5 mensen uit om hetzelfde te doen. Met één donatie van jou (5 euro) kan BuurtBuik vijf maaltijden weggeven.

Zo werkt het

  • Flip je pannenkoek op social media, gebruik #Flip2Feed, tag @rudehealthnl en @buurtbuik.
  • Feed – doneer 5 euro aan BuurtBuik.
  • Nomineer vijf mensen om hetzelfde te doen.

Over BuurtBuik

BuurtBuik maakt gezonde maaltijden van gered voedsel voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Zo strijden wij tegen voedselverspilling en helpen wij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op onze acht BuurtBuik locaties in Amsterdam en Utrecht zetten wij per week 300 gratis maaltijden op tafel. Zo werken de vrijwilligers elke dag samen aan een gezellige buurt, waar mensen elkaar kennen en er niemand honger heeft. Volgens ons kunnen we in Nederland veel meer voedsel redden en kunnen we daarmee veel meer buurtbewoners helpen die het nodig hebben.

Flip2Feed met ons

Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om een pannenkoek te bakken. Het is goedkoop, makkelijk om te maken en megalekker! Bekijk deze pannenkoekenrecepten van Rude Health ter inspiratie. Veel plezier met flippen!

Published On: 28 mei 2020Categories: BuurtBuik Nieuws

Deel dit bericht