BuurtBuik West Fundraiser

Ontzettend bedankt!

Maar liefst € 2.667,53 is opgehaald voor de BuurtBuik West Fundraiser! Hartelijk dank lieve mensen!! Wij kunnen weer vooruit in 2021 en gratis gezonde maaltijden van gered voedsel uitdelen in de Spaarndammerbuurt!

BuurtBuik staat voor verbinding en gezelligheid. Door de huidige situatie ontmoeten onze gasten elkaar niet meer en is het voor velen een lastige periode. BuurtBuik West maakt elke week buurtjes in West blij met een volle tas gered voedsel en een gratis warme maaltijd. Help ons dit komende jaar te blijven doen en steun onze fundraiser.

Over West

Het ene moment kookte BuurtBuik West nog de sterren van de vegetarische hemel met een superteam van vrijwilligers. Iedere zaterdag was het volle bak in de buurthuis Horizon. Dit stopte abrupt in maart door corona. ‘Het buurthuis bleef helaas gesloten, maar gelukkig kunnen we sinds eind april terecht in buurtkerk Hebron in de Spaarndammerbuurt. Hier koken we nu iedere zaterdag afhaalmaaltijden in. Dit delen we uit aan mensen uit de buurt die een steuntje in de rug nodig hebben, leuke sociale contacten zoeken of gewoon graag eten redden, net als wij. Dat willen we blijven doen, zeker in deze tijd!’, aldus Anouk, bestuurslid bij West.

Doneer nu

Meedoen is heel simpel: voor elke gemaakte donatie schrijven wij een kaartje aan onze BuurtBuik gasten. Je kan zelf een leuk berichtje achterlaten bij je donatie: een klein gebaar met grote impact! Met jouw steun kunnen we weer een jaar doorknallen met BuurtBuik West en onze buurtjes blij maken.

Published On: 1 november 2020Categories: Amsterdam West, BuurtBuik Nieuws

Deel dit bericht