Coronamaatregelen versoepeld: Zo gaat BuurtBuik per 1 juni verder

Per 1 juni gaat de horeca, weliswaar onder strenge voorwaarden, weer voorzichtig open. Helaas geldt dit nog niet voor de BuurtBuik restaurants. Onze buurthuizen zijn momenteel druk bezig om hun deuren op een veilige manier te openen. Wanneer en hoe wij weer opengaan zal per locatie anders zijn. Maar wij kijken ontzettend uit naar het moment dat we onze gasten weer kunnen verwelkomen.

Afhaal- of bezorgservice

In de tussentijd zitten wij zeker niet stil. De afgelopen maanden zijn er fantastische initiatieven en samenwerkingen ontstaan om mensen van maaltijden te voorzien. En sinds kort kun je op een aantal van onze (tijdelijke) locaties weer wekelijks een gratis maaltijd of eten ontvangen via een afhaal- of bezorgservice. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM: zo zorgen wij voor goede hygiëne, houden wij 1,5 meter afstand van elkaar en van onze gasten en beperken we het aantal bezoekers bij het afhalen.

Check per locatie of we wat in jouw buurt organiseren en hoe je je kunt aanmelden.

Help mee

Met jouw hulp kunnen we meer! Om onze afhaal- en bezorgservice wekelijks aan te bieden hebben we van alles nodig. Afhaalbakjes, handschoenen, maar ook lang houdbare ingrediënten zoals rijst en pasta zijn erg welkom. Heb je dit als bedrijf over? Dan komen we graag met je in contact.  Je kunt ons ook steunen door een (eenmalig) bedrag te doneren.

Wil jij meehelpen als vrijwilliger of een andere manier bijdragen? Neem dan direct contact op met een van onze locaties of stuur een mailtje naar info@buurtbuik.nl.

Zo zorgen we samen voor gratis en gezonde maaltijden voor onze buurtbewoners!

Published On: 1 juni 2020Categories: BuurtBuik Nieuws

Deel dit bericht