Benefietdiner WASTED! BuurtBuik Rotterdam2024-03-22T15:10:26+01:00

UITVERKOCHT

Wauw, WASTED! is helemaal uitverkocht. Bedankt voor jullie support! We gaan er een geweldig diner van maken. Samen zetten we BuurtBuik Rotterdam op de kaart!

Doneer

Ben je er niet bij, maar wil je alsnog bijdragen? Of wil je een grotere donatie doen? Te gek! Dat kan ook.

Doneer € -
Helaas, het benefietdiner gaat voorlopig niet door vanwege de nieuwe coronamaatregelen. We hebben gekozen het diner te verplaatsen naar een beter moment. Wanneer dat is valt nu nog niet te zeggen. Maar als het zover is, horen jullie dit direct van ons. Bedankt voor jullie vertrouwen in dit speciale evenement en we kijken uit naar een nieuwe datum! Liefs team WASTED!

BuurtBuik Rotterdam is onlangs van start gegaan en wij zijn supertrots op onze allereerste locatie in Rotterdam! Daarom organiseren wij benefietdiner WASTED! op zondag 4 oktober op een bijzondere locatie. Met de opbrengsten kunnen wij jaarlijks meer dan 2000 Rotterdamse buiken vullen.

Genoeg geWASTE! Schuif jij zondag 4 oktober ook aan?

Doneer en draag bij aan BuurtBuik Rotterdam. Een plekje aan tafel kost 95 euro per persoon. Hiervoor krijg je een geweldig vijfgangendiner inclusief drank-pairing per gang, een amuse, aperitief en koffie. Kun je er niet bij zijn, maar wil je ons alsnog steunen? Of wil je meer bijdragen? Dat kan makkelijk met een eenmalige of extra donatie.

Bij BlueCity (het voormalig zwemparadijs Tropicana) aan de Maasboulevard in Rotterdam bereiden bekende Rotterdamse chefs de ‘star of the dish’ van iedere gang van het verrukkelijke diner. Dit doen zij met reststromen uit hun eigen restaurants.

Geïnspireerd door alle creaties, toveren de heren van WipeYourTearsandEat deze gerechten om tot een spannend en hoogwaardig diner met het eten van InstockMarket.

Niemand minder dan Helen Kranstauber – oprichtster van Food Cabinet en voorzitter van Food Film Festival – zal de avond hosten.

Praktische info

Bereikbaarheid2020-08-09T14:52:34+02:00

BlueCity is zeer goed bereikbaar, zowel voor automobilisten als per OV én per watertaxi. Zie de website van BlueCity voor meer info.

Coronamaatregelen2020-08-07T09:44:50+02:00

Er is ruimte voor deelname aan het diner voor 70 personen. We zorgen voor voldoende afstand en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Dieetwensen2020-08-07T09:34:31+02:00

Geef je dieetwensen en allergieën per mail door via paul@buurtbuik.nl. Omdat wij koken met reststromen kunnen we hier in beperkte mate rekening mee houden.

Foto- en videomateriaal2020-08-07T10:57:48+02:00

Bij dit evenement worden opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto’s & video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Liever niet? Meld het bij de entree.

Reservering wijzigen/annuleren2020-08-07T09:44:33+02:00

Heb je gereserveerd maar lukt het niet om aan te schuiven? Maak dan iemand anders blij met je plek! Restitutie is niet mogelijk. Indien je wilt annuleren, dan wordt het door jou betaalde bedrag omgezet in een donatie. Mail in beide gevallen je wijziging door naar paul@buurtbuik.nl.

Deel dit event

PARTNERS & SPONSOREN

Benefietdiner WASTED! zou onmogelijk zijn geweest zonder onze partners en sponsoren. Zij zetten zich allemaal belangeloos in om deze avond tot een groot succes te maken en BuurtBuik Rotterdam te steunen.

Partners

Sponsoren

Ga naar de bovenkant