Home/Word vrijwilliger/Centraal bestuurslid interne en externe communicatie

Centraal bestuurslid interne en externe communicatie

Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen van onze BuurtBuik Stichting. Zowel online als offline. Van het uitvoeren van de huisstijl, het format en het bijhouden van nieuwsbrieven en de social media strategie, tot aan het meeschrijven van het jaarverslag. In deze werkzaamheden word je ondersteund door het BuurtBuik social media team en de locaties.

Wat is BuurtBuik?

BuurtBuik haalt overvloedig eten op bij supermarkten en horeca. Daarvan maakt een team van vrijwilligers heerlijke en gezonde gratis maaltijden. Op deze manier kunnen we voedselverspilling tegen gaan, brengen we buurtbewoners samen en helpen we iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken in alle buurten! Momenteel zijn we actief in op zeven locaties in Amsterdam en één in Utrecht en Rotterdam. We geven zo’n 2000 maaltijden per maand weg met 150 vrijwilligers. We hopen een zo groot mogelijke impact te bereiken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing in een inspirerende omgeving waar ontwikkeling en eigen initiatief wordt gestimuleerd. Jij krijgt de mogelijkheid om de toekomstige interne- en externe communicatiestrategie van BuurtBuik te bepalen en een communicatie team aan te sturen. Daarnaast een platform om jouw communicatie ideeën op los te laten met enkele duizenden volgers op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een communicatiespecialist die het leuk vindt om zelf de touwtjes in handen te hebben. Uiteraard heb je affiniteit met waar BuurtBuik voor staat. Je ziet kansen voor publiciteit en pakt deze op. Je beheert de contentplanning van onze interne en externe communicatiemiddelen. Dat doe je onder andere door regelmatig contact te onderhouden met onze locaties, het communicatieteam, maar ook met externe instanties. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je bent 6 uur per week (flexibel) beschikbaar voor BuurtBuik en bent aanwezig tijdens onze maandelijkse meetings op ons kantoor in hartje Amsterdam.

Interesse?

Mail dan je cv en een korte motivatie naar thomas_dolman@buurtbuik.nl. We zien je sollicitatie tegemoet!

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!