Home/Word vrijwilliger/Centraal bestuurslid fondsenwerving

Centraal bestuurslid fondsenwerving

Wij zoeken een enthousiaste fondsen- en donateur werver die creatief is en het als uitdaging ziet om verschillende instanties financieel te betrekken bij de activiteiten van BuurtBuik.

Wat is BuurtBuik?

BuurtBuik is een stichting die overvloedig eten ophaalt bij supermarkten en horeca. Daarvan maakt een team van vrijwilligers heerlijke en gezonde gratis maaltijden. Op deze manier kunnen we voedselverspilling tegen gaan, brengen we buurtbewoners samen en helpen we iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken! Momenteel zijn we actief in op zeven locaties in Amsterdam en een in Utrecht en geven we zo’n 1500 maaltijden per maand weg met 150 vrijwilligers. We hopen hiermee een zo groot mogelijke impact te bereiken.

Wat bieden wij?

Een functie die ruimte biedt voor eigen initiatief, inbreng en ideeën. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar de sociale impact van je werk meteen zichtbaar is.

Wie zoeken wij?

Uiteraard heb jij affiniteit met de kernwaarden van BuurtBuik. Je ziet kansen voor fondsenwerving en pakt deze op. Je maakt een fondsenwervingplan waarbij je ook de uitvoering hiervan voor je rekening neemt. Je onderhoudt contacten met onze (toekomstige) donateurs en helpt ons donateur bestand mee groeien. Je bent 6 uur per week (flexibel) beschikbaar voor BuurtBuik en bent aanwezig tijdens onze maandelijkse meetings op ons kantoor in hartje Amsterdam.

Interesse?

Mail dan je cv en een korte motivatie naar robertjan@buurtbuik.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Word vrijwilliger bij BuurtBuik!