Dagcoördinator  

Als dag-coördinator ben je verantwoordelijk voor de algehele operatie tijdens onze maaltijden. Je bent het aanspreekpunt van BuurtBuik deze dag. Je opent het buurthuis, stuurt de keuken, koerier en gastvrouw / heer aan. Uiteindelijk Ontvang je onze gasten met een glimlach.

Je houdt van mensen in alle vormen, kleuren en maten, je hebt van nature overwicht, bent betrouwbaar en allround, weet mensen te enthousiasmeren en aan te sturen en vindt het niet erg om bij te springen waar nodig.

Wat zoeken wij?

Je hebt leiderschapskwaliteiten en bent sociaal, betrouwbaar, flexibel, en stressbestendig. Je wilt je ongeveer een dagdeel per maand committeren aan BuurtBuik.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een enthousiast team, een leerzame ervaring in het leiden van diners waar een zeer divers publiek samenkomt om gezellig te eten, en de mogelijkheid om je actief in te zetten tegen voedselverspilling. En natuurlijk leuke en leerzame trainingen van de BuurtBuik Academy!

Interesse?

Lijkt je het leuk om dagcoördinator te worden? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar info@buurtbuik.nl en wie weet ben jij één van de nieuwe BuurtBuikers! Geef hierbij ook aan voor welke locatie je voorkeur heeft.