Voedselhelden gezocht!

BuurtBuik zet voedselverspilling om in iets moois: met enthousiaste vrijwilligers koken we hier gezonde maaltijden van en delen we dit gratis uit aan buurtbewoners. Iedereen is welkom! Wil jij iets betekenen bij jou in de buurt en lijkt het je leuk om samen met ons voedsel te redden? Join ons team van voedselhelden en reageer nu op een van onze vacatures:

Bestuurslid Financiën – Centraal Bestuur

We zoeken een Bestuurslid Financiën als aanvulling op ons Centrale Bestuur. In deze rol beheer je onder andere de financiën van onze stichting, bepaal je of de plannen van het bestuur financieel haalbaar zijn en vertaal je het beleid naar een begroting voor het volgende jaar.

naar vacature bestuurslid financiën

Bestuurslid Vrijwilligers – Centraal Bestuur

We zoeken een Bestuurslid Vrijwilligers als aanvulling op ons Centrale Bestuur. Vind jij het leuk om vrijwilligers met elkaar te verbinden? Houd jij van organiseren en krijg je energie van het verder professionaliseren van ons vrijwilligersbeleid? Reageer nu!

naar vacature bestuurslid vrijwilligers

Bestuursleden Rotterdam

Ben je voor minimaal een jaar vanaf een dagdeel in de week beschikbaar? Run een locatie met je medebestuurders. Organiseer gratis maaltijden voor tientallen eters en denk samen na hoe je je locatie nog leuker kan maken. Momenteel zoeken we nieuwe bestuursleden in Rotterdam.

naar vacature bestuurslid

Dagcoördinatoren

Ben je voor een langere periode vanaf een dagdeel per maand beschikbaar? Regel een maaltijd bij BuurtBuik van A-Z en help vrijwilligers en eters. Momenteel zoeken we dagcoördinatoren in Amsterdam CentrumAmsterdam Zuidoost en Rotterdam.

naar vacature dagcoördinator

Chefs in Amsterdam Oud-Zuid

Voor onze nieuwe locatie in Amsterdam Oud-Zuid zijn we op zoek naar enthousiaste chefs die van gered voedsel gezonde en lekkere creaties kunnen maken. Interesse? Stuur een berichtje en een korte motivatie naar nina-oudzuid@buurtbuik.nl.

Fietsers Utrecht Oost

Hou je van een beetje beweging en woon je in omgeving Utrecht Oost? We zoeken fietsers die vanaf 14:15 uur helpen met eten ophalen. Ook ben je welkom om daarna mee te koken. Interesse? Stuur ons een berichtje en een korte motivatie.

Contact Utrecht Oost

Meehelpen bij maaltijden

Natuurlijk ben je ook altijd welkom om als vrijwilliger mee te helpen bij maaltijden. Help een dagdeel mee met eten ophalen, koken, uitdelen of bezorgen. Dit kan eenmalig, wekelijks of maandelijks; wanneer het jou uitkomt. Samen redden we voedsel en zorgen we voor gratis en gezonde maaltijden voor de buurt. Kies een van onze locaties bij jou in de buurt en reageer via het contactformulier op de pagina.

Published On: 23 maart 2021Categories: Vacatures

Deel dit bericht