Platform BuurtBuik Geeft zoekt een Logistiek Medewerker

Platform BuurtBuik Geeft is een het nieuwe platform van Stichting BuurtBuik, waar bedrijven die eten over hebben en organisaties die werken met mensen en maaltijden aan elkaar gekoppeld worden. Met dit platform willen wij onze vrienden van bijvoorbeeld het Leger des Heils en De Regenboog Groep helpen om ook zo’n heerlijke maaltijd te organiseren, zodat wij nóg meer eten kunnen redden, en nóg meer mensen kunnen helpen.

bestek

Op dit moment zijn de RAI Amsterdam en het Legers des Heils al aangesloten op het platform. Binnenkort gaan we uitbreiden. Daarom zoeken wij een collega! Het Team BuurtBuik Geeft Operations is het kloppende hart van het platform. Thomas de Groot en Cock Noordeloos werken in dat team samen met de stakeholders van de eerder genoemde partners, om wekelijks maaltijden te organiseren, en te zorgen dat het eten op de goede plek terecht komt.

Wat ga je doen?

Als Logistiek Medewerker bestaat het grootste deel van je werk uit het ophalen en bezorgen van eten. Je moet het dus leuk vinden om door de stad te rijden met een bestelauto. Verder moet je pakbonnen controleren, temperatuur van het eten opmeten, communiceren met anderen over deze informatie, veel improviseren.

Profiel

Je bent het gezicht van Platform BuurtBuik Geeft, dus moet je verantwoordelijkheid uitstralen en goed kunnen communiceren. Je bent de spin in het web van bevlogen bedrijven die willen verduurzamen op sociale wijze, en sociale organisaties die willen gaan werken met overvloedig eten. Je bent direct aanspreekpunt van onze partners. Je bent zorgvuldig, betrokken bij de missie van BuurtBuik, en je weet veel van voedselveiligheid.

Wat bieden wij jou?

De kans om voedselovervloed een betere bestemming te geven en zo de buurt een stukje mooier en socialer maken. Een enthousiast team, de kans om te werken met kwetsbare doelgroepen en om je actief in te zetten tegen voedselverspilling. Een netwerk van grote bedrijven en organisaties en een kijkje in de keuken bij onze partners.

 

Interesse?
Lijkt je het leuk om logistiek medewerker te worden? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar thomas@buurtbuik.nl!