Vacaturebank
Business Developer (16-20 uur) per direct

BuurtBuik ontwikkelt zich snel en zoekt een business developer die samen met het bestuur de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen door partnerschappen succesvol op de rails te zetten.

Een uitdagende betaalde functie binnen een ambitieuze vrijwilligersorganisatie. Heb jij affiniteit met de doelstellingen van BuurtBuik en weet jij een lange termijnstrategie te ontwikkelen waarmee BuurtBuik deze ambities waar kan maken? Solliciteer dan snel!

 

Vrijwilliger

Wil je helpen met koken, eten ophalen, serveren, opdekken, etc. samen met een gezellig en energiek team? Als vrijwilliger van BuurtBuik kan je al vanaf 3 uur helpen om voedselovervloed een betere bestemming te geven en zo de buurt een stukje mooier en socialer maken. Dus doe ook mee!

word vrijwilliger


 

Naam (verplicht)

Adres

Geboortedatum

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geïnteresseerd om
kokeneten ophalenserverenalles

Stadsdeel

Korte motivatie

 

Uw formulier wordt doorgestuurd naar de coordinator voor vrijwilligers, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

17952669_1868633770054891_8927981805371384045_n-1
Evenement vrijwilliger

Heb je een aanstekelijk enthousiasme en wil je daarmee BuurtBuik op de kaart zetten bij festivals en events? BuurtBuik zoekt geregeld vrijwilligers die willen helpen met de coördinatie en support van allerlei events.

inschrijven evenementenpoule


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geboortedatum

Adres

Korte motivatie

Leuk dat je vrijwilliger wilt zijn bij evenementen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lokaal bestuurslid: Zuid of Oud-West

Ben jij een organisatorische held die wil strijden tegen voedselverspilling en met je talenten echt iets wil betekenen voor anderen? Ben je van nature proactief en een teamspeler? Word bestuurslid bij BuurtBuik en ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en scherp je cv aan! Let op: reageer voor deze functie vóór 1 augustus.

word bestuurslid